Agricultura, Ganadería y Pesca
Execució de projectes

José Luis Aguirre analiza con el Grupo Tragsa la ejecución de proyectos en marcha

23/08/2023
José Luis Aguirre analiza con el Grupo Tragsa la ejecución de proyectos en marcha
  • Es tracta de la primera presa de contacte per a analitzar les actuacions en marxa

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, ha mantingut una reunió aquest dimarts amb representants del Grup Tragsa per a analitzar el balanç d’actuació dels projectes en marxa i abordar les línies de treball en l’àmbit de les seues competències.

A aquesta primera reunió, que ha servit per a tractar l’execució de diversos projectes dependents de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, han acudit el president del grup Tragsa, Jesús Casas; el cap de la Unitat Territorial de la Comunitat Valenciana, Juan Miguel Alepuz, i també el sotssecretari de la Conselleria, Juan Martínez.

Jesús Casas ha exposat les línies i els àmbits d’actuació, especialment en matèria de desenvolupament rural, producció agropecuària, pesca i alimentació i infraestructures per a regadiu. En aquest sentit, ha explicat els encàrrecs que la Conselleria ha fet al Grup Tragsa durant els últims cinc anys i ha exposat els estudis realitzats.

 De manera concreta, el conseller ha reconegut la labor que du a terme Tragsa en relació amb la bioplanta d’insectes estèrils a Caudete de las Fuentes, la segona de més dimensió a escala mundial, i ha destacat la importància d’aquesta tècnica per al maneig sostenible de plagues.

Així mateix, ha abordat les actuacions dutes a terme per a pal·liar els danys produïts sobre les infraestructures hidràuliques de regadiu, conseqüència de les pluges de setembre de 2019, que van afectar de manera especialment greu díhuit municipis de la província d’Alacant.

Finalment, el conseller es va interessar per possibles actuacions a les quals el Grup Tragsa podria donar suport, a més de repassar els treballs encomanats a Tragsa actualment.

Galería de Imágenes