Presidencia

La delegada del Consell a Castelló anima els més menuts a celebrar el 9 d’Octubre amb activitats lúdiques

07/10/2023
La delegada del Consell a Castelló anima els més menuts a celebrar el 9 d’Octubre amb activitats lúdiques
  • La plaça de les Aules acull este cap de setmana diverses activitats destinades a la població infantil i els seus familiars

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat este matí els xiquets i xiquetes que participen en els tallers de manualitats amb motiu dels actes del Dia de la Comunitat Valenciana que ha organitzat la Generalitat.

Globoflèxia, manualitats amb l'elm de Jaume I, taller de xapes o jocs de fusta Jugafusta són algunes de les activitats programades a la plaça de les Aules de Castelló de la Plana per a este dissabte i demà diumenge, entre les 9.00 i 14.00 hores i les 17.00 i 19.00 hores.

“Amb esta iniciativa volem acostar els més xicotets a conéixer les tradicions i els senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana, i donar valor a un dia tan especial per a tots els castellonencs”, ha indicat Fabregat.

A més, les celebracions del 9 d’Octubre continuaran el diumenge a les 12.00 hores amb un concert a la plaça Major a càrrec de la Unió Musical Sant Felip Neri de la Llosa, que interpretarà diverses peces com ‘Rotllo i canya’. El 9 d'octubre, a les 00.00 hores, es dispararà un castell de focs artificials entre l'auditori i el palau de congressos.

Galería de Imágenes