President
Servicios Sociales

Carlos Mazón ha visitado el centro de Educación Especial, el centro de día y la residencia de la Asociación de Personas con Parálisis Cerebral de Alicante

11/10/2023
Carlos Mazón ha visitado el centro de Educación Especial, el centro de día y la residencia de la Asociación de Personas con Parálisis Cerebral de ...
  • El president ha pogut conéixer el treball que desenvolupa APCA per a garantir una atenció integral i especialitzada a persones amb paràlisi cerebral 
Sant Joan d’Alacant.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat el centre d’Educació Especial Infanta Elena, el centre de dia i la residència de l’Associació de Persones amb Paràlisi Cerebral d’Alacant (APCA) a Sant Joan d’Alacant.

El president ha visitat, en primer lloc, les aules del col·legi d’educació especial, en el qual estan escolaritzats 35 xiquets i xiquetes afectats greument en mobilitat, parla i capacitat cognitiva.

Durant el recorregut, el responsable del Govern Valencià ha pogut conéixer el treball que es du a terme per a l’estimulació cognitiva, física i lingüística de l’alumnat.

Posteriorment ha visitat el centre de dia, situat en el mateix complex assistencial, en el qual s’impartixen tallers a 43 persones adultes amb paràlisi cerebral i amb discapacitats afins, i on ha rebut explicacions sobre la labor que desenvolupa l’equip d’especialistes i el personal cuidador per a proporcionar-los una atenció integral i especialitzada.

El recorregut s’ha completat amb una visita a la residència que APCA té en les mateixes instal·lacions, en la qual s’allotgen 56 persones.

El president ha estat acompanyat per la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero.

Galería de Imágenes