Conselleria de Educación, Cultura, Universidades y Empleo

Rovira destaca la importància de la perseverança i l'esforç dels alumnes per a aconseguir l'excel·lència acadèmica

01/02/2024
Rovira destaca la importància de la perseverança i l'esforç dels alumnes per a aconseguir l'excel·lència acadèmica
  • El conseller assistix a l'entrega dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic corresponents al curs 2021/22 de la província de Castelló
  • Han estat premiats 237 alumnes de Primària, 50 de Secundària i 4 de Batxillerat 

El conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha destacat “la perseverança i l’esforç per a aconseguir l’excel·lència educativa dels alumnes reconeguts amb el premi al rendiment acadèmic”.

El conseller ha assistit a l’entrega dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2021/22 de la província de Castelló.

Han rebut este reconeixement 291 alumnes, 237 dels quals són de Primària, 50 de Secundària i 4 de Batxillerat.

“Darrere d’este resultat sabem que hi ha moltes hores de dedicació i treball per a poder aconseguir l’excel·lència educativa que representeu”, ha assenyalat José Antonio Rovira.

El conseller s’ha referit també a la labor de la comunitat educativa. “Tots els centres educatius, els equips directius i el professorat sou clau en l’aprenentatge de l’alumnat i heu de tindre present que, sense la vostra ajuda, acompanyament i orientacions no hauria sigut possible obtindre este resultat”.

A més, Rovira ha tingut unes paraules per a les famílies dels premiats. “Tot el treball que heu desenvolupat en l’educació dels vostres fills i filles ha tingut el seu fruit en el seu desenvolupament acadèmic i personal”.

Finalment, el conseller d’Educació ha animat els alumnes a seguir pel mateix camí, “un camí de perseverança, esforç i superació davant de qualsevol situació adversa que vos trobeu. Així aconseguireu els millors resultats, primer en l’àmbit acadèmic i més tard en el professional i el personal”.

Galería de Imágenes