Presidència

El director general de Turisme, Herick Campos, es reuneix amb entitats representants de persones amb discapacitat i associacions empresarials turístiques en Benidorm amb l'objectiu de constituir un grup expert per a la realització d'un estudi, per part de la Universitat d'Alacant i amb el suport de Turisme, sobre la inserció laboral de les persones amb discapacitat en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.

Posteriorment, el director general participarà en la jornada que organitza l'Associació empresarial hotelera i turística de la Comunitat Valenciana (Hosbec) sobre ‘El preu adequat per a la teua venda directa’.

 • Invat.tur. Passeig Tolls, 2. Benidorm

Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, acompañada por la consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Isaura Navarro, participa en la jornada 'Saneamiento, futuro en el Mediterráneo. Presentación del proyecto Vertido Cero, reutilización 100 %', que organiza la Entidad Pública de Saneamiento de Aguas Residuales (Epsar) dentro de las actividades de celebración de su 30 aniversario. 

Además, en la jornada intervendrán el gerente de laEpsar, Juan Ángel Cuenca; el secretario autonómico de Transición Ecológica, Francisco Candela, y el director general del Agua del Ministerio de Transición Ecológica y Reto Demográfico, Teodoro Estrela.

 

 • Casa Mediterráneo (antiga Estació de Benalúa). Plaça de l'Arquitecte Miguel López, s/n. Alacant
 • 11.00 hores. Atenció a mitjans de comunicació
 • 13.30 hores. Clausura de la jornada

El Consell convoca tres minuts de silenci per a condemnar l'assassinat d'una dona de 63 anys anys d'edat a Orihuela, víctima de la violència masclista, i mostrar el rebuig de tota la societat valenciana contra aquests fets, així com la solidaritat amb els seus familiars i amistats.

 • Palau de la Generalitat. Plaça de Manises. València

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, assisteix a l'acte d'inauguració de l'exposició ‘El llegat de les dinasties Qin i Han, la Xina. Els guerrers de Xi’an’, que acollirà el Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ), acompanyada pel president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, i l'ambaixador de la República Popular de la Xina a Espanya, Haitao Wu.

 

 •  Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ). Plaça Doctor Gómez Hulla s/n. Alacant

Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, i l'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro, signen un protocol d'actuació per a la construcció d'habitatges socials en el pla especial de protecció i conservació del castell de la localitat.

 • Ajuntament. Plaça de la Constitució, 1. Elda

Hisenda i Model Econòmic

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, participa en la clausura de la jornada 'L'Avaluació de les Polítiques Públiques i la millora en l'eficiència de l'Administració', organitzada per l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (Ivie).

 • Palau de l'Almirall. Sala d'actes. Carrer Palau, 12. València

Justícia, Interior i Administració Pública

La Policia de la Generalitat presenta, juntament amb el Museu Valencià de la Il.lustració i de la Modernitat (MuVIM), l'exposició 'Fals. L'art de l'engany o l'engany de l'art', una mostra que acull 113 obres d'art entre pintures i escultures, confiscades per la Unitat de Patrimoni d'aquest cos policial.

 

 • Museu Valencià de la Il.lustració i de la Modernitat (MuVIM). Sala d'actes. Carrer Quevedo, 10. València

Educació, Cultura i Esport

La consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, coincidint amb el Dia de les Víctimes de la Guerra Civil i del Franquisme, presenta l’Aula Didàctica de la Memòria Democràtica i la unitat didàctica ‘La memòria segrestada. Nazis al País Valencià’, la primera proposta didàctica que ha elaborat aquest nou servei educatiu que ha obert la Conselleria a Sant Miquel dels Reis, antic presidi franquista. 

Raquel Tamarit estarà acompanyada per la directora general d’Innovació Educativa i responsable de les aules didàctiques de la Conselleria, Reis Gallego, així com pels autors  de la unitat didàctica ‘La memòria segrestada. Nazis al País Valencià’ i l’equip docent de l’Aula Didàctica de la Memòria Democràtica.

 • Monestir de Sant Miquel dels Reis. Avinguda Constitució, 284. València

Sanitat Universal i Salut Pública

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, visita l'edifici del Servei d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana (SESCV), on es realitzarà un simulacre d'una assistència sanitària real.

 • Edifici del SESCV. Carrer Ricardo Micó, 10. València

Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, i la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitna Mas, participan en la jornada 'Sanejament, futur al Mediterrani. Presentació del projecte Abocament Zero, reutilització 100 %', que organitza l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (Epsar) dins de les activitats de celebració del seu 30 aniversari. 

A més, en la jornada intervindran el gerent de l'Epsar, Juan Ángel Conca; el secretari autonòmic de Transició Ecològica, Francisco Candela, i el director general de l'Aigua del Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teodoro Estrela.

 • Casa Mediterráneo (antiga Estació de Benalúa). Plaça de l'Arquitecte Miguel López, s/n. Alacant
 • 11.00 hores. Atenció a mitjans de comunicació
 • 13.30 hores. Clausura de la jornada

 

Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, fa seguiment de les obres de desdoblament de la carretera Elx-Santa Pola.

Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, intervé en la XIV sessió de la Xarxa de Municipis per a la posada en valor de la memòria històrica, reunió que coincideix amb el Dia del record a les víctimes de la Guerra Civil i del franquisme.

 • Biblioteca Pública Municipal María Moliner. Plaza de la Salut, 1. Oriola

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, clausura l’acte d’homenatge als represaliats durant el tardofranquisme, organitzat per la Conselleria de Qualitat Democràtica, coincidint amb el Dia del record a les víctimes de la Guerra civil i del franquisme.

 • Centre Cultural de la Beneficència. Carrer de la Corona, 36. València