Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport

La directora de l'Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), Nuria Enguita, acompanyada pel comissari de l'exposició, Enric Mira, presenta la mostra ‘La fotografia al mig. Fotografia en la col·lecció de l'IVAM des de 1950’.

L'exposició proposa un enfocament particular sobre la fotografia contemporània i el seu paper en les pràctiques artístiques des dels anys cinquanta del segle XX fins als nostres dies, amb destacades obres d'autors internacionals com Robert Frank, Lee Friedlander, Gabriele Basilico, Hamish Fulton, VALIE EXPORT, John Baldessari, Andreas Gursky, Robert Rauschenberg o Douglas Gordon, a més d'artistes espanyols com Mira Bernabeu, Eulàlia Valldosera o Bleda i Rosa.

  • IVAM. Auditori Carmen Alborch. Carrer Guillem de Castro, 118. València

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) presenta l'exposició ‘Prospectiva. Felipe Pantone’. La mostra reuneix una selecció de les peces més emblemàtiques de l'artista internacional resident a València al costat de noves creacions, amb les quals es projecta una mirada sobre la direcció que està prenent la seua obra.

La roda de premsa comptarà amb la presència de la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Paula Añó, i l'artista Felipe Pantone.

 

  • Centre del Carme Cultura Contemporània. Carrer Museu, 2. València
  • NOTA: Per petició de l'artista, es prega als mitjans gràfics que únicament traguen imatges de l'exposició i l'obra, però no de Felipe Pantone

Educació, Universitats i Ocupació

El conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, assistix a l’obertura de les jornades de formació de la Inspecció General d’Educació. 

  • Ajuntament de Benidorm. Plaça de S. M. els Reis d’Espanya, 1. Benidorm

Agricultura, Ramaderia i Pesca

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, visita el celler Pago de Tharsys de la DOP Cava de Requena.

  • N-III. Km 274. Requena

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, intervé en l'acte de presentació de ‘Cinc barriques. La Guia 2023’, l'anuari sobre vins valencians que edita València Plaza. 

  • Casino Cirsa de València. Avinguda Corts Valencianes, 59. València

Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, realitzarà l'obertura del Comité Interdestinos Sicted Comunitat Valenciana. 

El Comité Interdestinos Sicted Comunitat Valenciana és l'òrgan de participació que té com a àmbit de treball les activitats relacionades, directament o indirectament, amb el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí en la Comunitat Valenciana. Està integrat per tots els tècnics gestors dels 41 destins de la Comunitat Valenciana adherits al programa Sicted.
 

 

  • Sala 1 i 2 del CdT de València. Passeig de l'Albereda, 37. València.