Presidència

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències presenta el nou cicle de planetari en directe ‘Les Nocturnes d'estiu’ amb una sessió especial.

  • Ciutat de les Arts i les Ciències. Sala de projeccions de l'Hemisfèric. Avinguda Professor López Piñeiro, 7. València

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, inaugura les Jornades Formatives ‘Edició dissenye i ceràmica’, que organitza l'Institut Superior d'Ensenaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) al CdT de Morella.

Colomer estarà acompanyat per l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; el president de la Diputació de Castelló, José Martí; la directora de ISEACV, Inmaculada Sánchez; la directora territorial de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Sara Prades; la directora general d'Universitats, Pilar Ezpeleta, i la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosa Ana Seguí.

Després de la inauguració, el titular de Turisme es traslladarà a l'Ajuntament de Morella per a fer lliurament a l'alcalde de la localitat, del distintiu que acredita al destí la condició de ‘municipi turístic de la Comunitat Valenciana’.

 

  • Centre de Turisme. Complex Fàbrica Giner. Carretera CV-14 (Morella–Zorita). Morella
  • Ajuntament de Morella. Carrer Segur Barreda, 28. Morella

Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, inaugura la jornada ‘20 anys d'Accedir’, de la Fundació Secretariat Gitano, que fomenta l'entrada d'aquest col·lectiu en el mercat laboral. 
 

  • Ciutat Administrativa 9 d’Octubre. Sala d'actes. Carrer de la Democràcia, 77. València

Justicia, Interior i Administració Pública

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) i l'Institut Valencià de Conservació, Restauració i Investigació (IVCR+i) realitzen un simulacre d'incendi en el Museu de Belles Arts de València, en el qual participen 11 organismes, entitats i institucions.

  • Museu de Belles Arts. Carrer de Sant Pius V, 9. València
  • En finalitzar l'acte, hi haurà atenció als mitjans de comunicació

Sanitat Universal i Salut Pública

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, visita l'Hospital Mare de Déu dels Lliris d’Alcoi, amb motiu del 50 aniversari del centre sanitari. En acabar l’acte, Miguel Mínguez atendrà els mitjans de comunicació.

  • Hospital Verge dels Lliris. Polígon de Caramanxel, s/n. Alcoi 

Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, assisteix a l'acte de celebració del Dia Mundial del Cooperativisme 'Construint un món millor durant generacions'.

 

  • Auditori i Palacio de Congressos. Avinguda de la Mare de Déu del Lledó, 50. Castelló de la Plana