Sanitat

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, es reunix amb l'equip directiu i els caps de servei del departament de salut de Dénia.

A continuació, mantindrà una reunió de coordinació amb tots els gerents dels diferents departaments de salut, així com de les huit Agrupacions Sanitàries Interdepartamentals (ASI).

  • Hospital de Dénia. Avinguda Marina Alta, s/n, Dénia
  • L'atenció a mitjans es realitzarà a les 11.45 hores a la porta d'entrada a l'hospital

Educació, Cultura, Universitats i Ocupació

La secretària autonòmica de Cultura, Pilar Tébar, assistix a l'acte de presentació i benedicció de la imatge del Crist crucificat de la Parròquia de La nostra Senyora de Betlem a Crevillent, que ha sigut restaurada per l'Institut Valencià de Restauració i Investigació (IVCR+i).

A l'acte també assistirà el Bisbe de la Diòcesi Orihuela Alacant, José Ignacio Munilla; l'alcaldessa de Crevillent, Lorda Aznar Miralles, i el rector de La nostra Senyora de Betlem, Joaquín Carlos.

  • Parròquia de La nostra Senyora de Betlem. Carrer de Jesús, 2. Crevillent

Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca

El conseller d'Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca, Miguel Barrachina, assistix a la inauguració del nou col·lector interceptor d'aigües pluvials de Silla per a evitar inundacions. Prèviament, mantindrà una breu trobada a l'Ajuntament amb l'alcalde del municipi, Vicente Zaragozá. 

  • Ajuntament. Plaça del Poble, 1. Silla
  • L'atenció a mitjans es realitzarà en finalitzar l'acte

Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, firma amb l'alcalde d'Alcoi, Antonio Francés, el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de la localitat, per a la restauració i adequació de l'edifici que albergarà el Centre de Turisme (CdT) d'interior de la província d'Alacant.

Posteriorment, a les 11.45 hores, visitarà les obres del futur CdT en el complex de la fàbrica de Rodes.
 

  • Ajuntament d'Alcoi. Plaza d'Espanya, 1. Alcoi

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, visita les instal·lacions del Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI) d'Alcoi- Valencia, on es reunirà amb algunes de les empreses instal·lades en el seu viver.

 

També hi assistiran el secretari autonòmic d'Indústria, Felipe Carrasco, i la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas.

  • CEEI Alcoi. Plaça Emili Sala, 1, 2a planta. Alcoi
  • En finalitzar la reunió, hi haurà atenció a mitjans de comunicació