Presidència

El president del Consell d'Administració de CACSA, Santiago Lumbreras, i la directora general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Ana Ortells, assisteixen a la inauguració de la nova expossició d'escultures ‘Atchugarry. Hacia el futuro’, amb la presència de l'artista Pablo Atchugarry.

  • Exteriors Museu de les Ciències. Ciutat de les Arts i les Ciències. Avinguda Professor López Piñero (Historiador de la Medicina) 7. València

Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport

El vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, assistix a la inauguració de la 59a Fira del Llibre de València, organitzada per la Fundació Fira del Llibre de València i el Gremi de Llibrers de València.

  • Porta principal dels Jardins de Vivers de València (accés des de l'avinguda Blasco Ibáñez). València.

El vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, assistix a la inauguració de l'exposició ‘Pinazo. Identitats’ organitzada per l'Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) amb la qual s'obri al públic la Sala Pinazo després de la intervenció de conservació preventiva i de restauració integral del tram de la muralla medieval conservada en l'IVAM i els treballs d'adequació de la sala.

  • Sala Pinazo de l'IVAM. Carrer de Guillem de Castro 118. València