Presidència

L'Agència Valenciana del Turisme promociona la Comunitat en el mercat mexicà

08/11/2015
- El corresponsal a Espanya del Grup Editorial mexicà Reforma visitarà aquesta setmana València, Bocairent, Castelló i la Vall d'Uixó a través d'un viatge de premsa
- El periòdic Reforma té una tirada de quasi 145.000 exemplars al dia i prop del 40% dels seus lectors són d'un nivell socioeconòmic mitjà-alt
L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat a Mèxic a través de l'organització d'un viatge de premsa, press trip, per al corresponsal a Espanya del Grup Editorial mexicà Reforma.

Aquest viatge de premsa, que es durà a terme del 10 al 15 de novembre, està organitzat per l'Agència Valenciana del Turisme, junt amb Turisme València i els Patronats de Turisme "València Terra i Mar" i "Castelló Mediterrani".

El programa d'aquest viatge de premsa inclourà visites als municipis de València, Bocairent, Castelló i la Vall d´Uixó, la qual cosa permetrà al periodista conéixer de primera mà l'oferta d'aquestes localitats.

Així mateix, el corresponsal disposarà de temps lliure a petició de l'Oficina Espanyola de Turisme a Mèxic, perquè puga visitar algun museu o un altre recurs turístic que no estiga programat però que li puga resultar interessant per als lectors de les seues publicacions, per a prendre fotografies o simplement anar de compres.

El periòdic Reforma té una tirada de quasi 145.000 exemplars al dia i publica també un suplement setmanal. A més, el grup publica una revista bimestral anomenada DV en la qual s'amplien els continguts del suplement. En ambdós casos estan especialitzats en viatges, aventura i estils de vida.

Segons la informació enviada per l'OET de Mèxic, el 26% dels lectors de Reforma són d'un nivell socioeconòmic alt, el 38% mitjà-alt i el 35% mitjà. El 55% dels seus lectors són dones.

Aquest viatge d'agents s'emmarca en el Pla Operatiu Anual, acordat entre l'Agència Valenciana del Turisme i Turespaña a fi de col·laborar en diverses accions promocionals en diversos mercats internacionals.