Presidència

Focus Innova Pime presenta Alacant 1850 i Cooking School, dos casos d'èxit d'Invat.tur Emprén

08/11/2015
Focus Innova Pime presenta Alacant 1850 i Cooking School, dos casos d'èxit d'Invat.tur Emprén
- Més d'un centenar de persones participaran en la trobada organitzada per IVACE, CEEI i Invat.tur
- Focus Innova Pime Alacant se celebra l'11 de novembre en l'Auditori de la Diputació (ADDA)
Focus Innova Pime Alacant és un esdeveniment dirigit a empresaris i emprenedors que se celebrarà el pròxim 11 de novembre a partir de les nou del matí en l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA).

Aquesta macrojornada té com a objectiu detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents i està centrada a difondre el suport a l'emprenedoria innovadora i la finançament europeu a la pime. A més, impulsa la col·laboració publicoprivada a favor de l'emprenedoria innovadora en la província d'Alacant, afavorir el networking i promoure una major coordinació de les entitats que presten suport a les pimes i emprenedors.

Entre les activitats organitzades destaca l'exposició de dos dels casos d'èxit adherits a Invat.tur Emprén: Alacant 1850 i Cooking School. La primera proposta consisteix en la virtualització del patrimoni cultural com a recurs turístic, mentre que Cooking School és un projecte de difusió de la dieta mediterrània a través de la immersió lingüística per a estrangers. A més es donaran a conéixer els programes de la Xarxa de Centres de Turisme i d'Invat.tur Emprén i s'exposaran altres dos projectes emprenedors: Mi room key i I love ñam.
 
La programació se centrarà en cinc tipus d'activitats com a conferències, assessorament empresarial, networking, mostra d'empreses i iniciatives innovadores i comunicació. Els temes entorn dels quals giraran les activitats són: màrqueting i TIC's, innovació turística, finançament, innovació i sectors emergents, internacionalització, Europa oportunitats, xarxes socials i networking, creació empresarial-economia col·laborativa, gestió empresarial i economia social.

La jornada Focus Innova Pime Alacant està promoguda i organitzada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i Invat.tur, en col·laboració amb la xarxa de Centres Europeus d'Empreses Innovadores- Xarxa CEEIs de la Comunitat Valenciana (Alcoi, Elx, Castelló i València)

Programa

- 10.00 hores: presentació de la Red de Centros de Turismo a càrrec d'Antonio Crespo, coordinador tècnic de formació, i del projecte Invat.tur Emprende per Mª José Portalés, coordinadora del projecte en Invat.tur.

- 10.20 hores: Innovar en Turisme: un repte, una realitat per Miguel Angel Catalán, assessor i col·laborador.

- 10.40 - 11.30     Casos d'èxit

- Alicante 1850: recreació virtual de la història i cultura de la ciutat d'Alacant. Verónica Quiles, CEO Alacant 1850.

- Cooking School: Immersió lingüística i difusió de la dieta mediterrània a través de la gastronomia. Virgilio López, CEO Cooking School. En finalitzar la presentació farà cuina en directe (show cooking).

Galeria d'imatges