Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Innovació

Carolina Pascual participa en el lliurament de premis de la primera edició Up! Steam

27/06/2019
Carolina Pascual participa en el lliurament de premis de la primera edició Up! Steam

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha assistit al lliurament de premis de la primera edició del programa Up! Steam organitzat pel Consell Social de la Universitat Politècnica de València i per la Reial Acadèmia d'Enginyeria, dins del projecte 'Dona i enginyeria'.

Pascual ha subratllat que el sistema educatiu ha de contribuir i actuar com a palanca de canvi perquè les dones s'orienten amb més força cap a les àrees STEM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), "àrees que són determinants en la promoció de la innovació i el creixement econòmic".

En l'acte, en el qual els participants han exposat els seus projectes, Pascual ha destacat "el nivell dels treballs, i la capacitat que han demostrat estudiants de l'ESO per a desenvolupar les seues habilitats, així com l'interés per la investigació, la innovació, la ciència i la tecnologia".

Pascual ha afegit "la seua implicació per a donar solució als problemes distints que ens envolten i, sobretot, l'aposta pel compromís social".

Així mateix, la consellera ha subratllat la importància de la col·laboració entre els organismes i les institucions per a continuar fomentant i animant els joves valencians a estudiar carreres d'enginyeria i estudis relacionats amb el sector tecnològic.

Galeria d'imatges