Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

Ximo Puig assisteix a la 21a edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes

11/07/2019
Ximo Puig assisteix a la 21a edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la 21a edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes 'Una revolució, una oportunitat', en la qual ha destacat la implicació del Consell en el desenvolupament de la innovació i del sector de les telecomunicacions a la Comunitat.

En aquesta ocasió, els Premis han distingit amb el premi Teleco Honoris Causa el doctor en Ciències Físiques per la Universitat de València Javier Calpe, i amb el guardó a la institució pública o organització sense ànim de lucre impulsora de les TIC a l'Institut Idees UPV, de la Universitat Politècnica de València.

També s'ha atorgat el reconeixement a la persona destacada del sector al catedràtic i enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, Narcís Cardona Marcet; mentre que el premi a l'empresa rellevant ha recaigut en la companyia dedicada a la integració de sistemes d'automatització, Autis Enginyers.

Durant la gala, a la qual també han assistit el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, s'han lliurat, a més, el guardó a l'empresa jove, o emprenedor, a la desenvolupadora de programari especialitzat, Tyris Software, i el premi al millor treball de fi de màster (TFM) a l'alumne de la Universitat Politècnica de València, Javier Naranjo Alcázar, pel seu estudi 'Análisis de movimiento en imágenes para localización de cápsula endoscópica en el intestino'.

Galeria d'imatges