Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Innovació i societat digital

Pascual destaca que l'eix Elx-Alacant serà un focus innovador i tecnològic fonamental al Mediterrani

07/08/2019
- La consellera d'Innovació ha mantingut una trobada amb l'alcalde d'Elx
- La consellera d'Innovació ha mantingut una trobada amb l'alcalde d'Elx


La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha destacat aquest dimecres que l'eix Elx-Alacant ha de convertir-se en un focus tecnològic i d'innovació molt important en tot l'arc mediterrani "perquè hi haja un canvi del model econòmic i complementar el sector industrial tan potent".

Carolina Pascual ha mantingut una trobada a Elx amb l'alcalde il·licità, Carlos González, amb qui ha abordat diferents qüestions relacionades amb la innovació i la transformació digital. En aquest sentit, la consellera ha ressaltat que el Districte Digital "té ara mateix una ubicació específica, però no per això ha d'estar concentrat exclusivament ací".

D'aquesta manera, ha defensat la capacitat de vertebració de la Comunitat Valenciana d'aquest projecte i s'ha mostrat favorable a "qualsevol cooperació en diferents punts".

Durant la visita a la ciutat il·licitana, que comença aquest dimecres les seues festes, la consellera ha saludat els membres de la corporació municipal i ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Elx.