Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Innovación turística

Carolina Pascual destaca la iniciativa innovadora del turisme a la Comunitat Valenciana

05/09/2019
- Francesc Colomer assenyala que el sector està en primera línia d'avantguarda de la transformació digital i tecnològica
- Francesc Colomer assenyala que el sector està en primera línia d'avantguarda de la transformació digital i tecnològica


La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha destacat la "potent iniciativa innovadora" que s'està aplicant al turisme a la Comunitat Valenciana, i ha considerat que aquesta és "la línia adequada per a la integració de la innovació turística".

Carolina Pascual ha fet aquestes declaracions després de visitar les instal·lacions d'Invat·tur, acompanyada pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, on han conegut l''smart lab' i el laboratori de cuina tecnològica situats a la seu d'Invat·tur.

La consellera ha destacat tots els programes que desenvolupa Invat·tur, el centre de referència en innovació i investigació turística, aplicada a un sector que és "una font important d'ingressos i un gran motor econòmic", per la qual cosa, segons ha dit, "és molt important que sapiem aplicar la innovació en el sector".

En aquest sentit, Francesc Colomer ha expressat la seua satisfacció per la creació de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i perquè, a més, estiga situada a Alacant, i ha apostat per la col·laboració entre els dos departaments per a continuar avançant en la innovació turística.

El secretari autonòmic ha subratllat que el turisme "és un motor de transformació fonamental, és un sector situat en l'economia del coneixement", per la qual cosa la col·laboració amb aquesta conselleria es una cosa "natural".

"Volem estar en primera línia d'avantguarda d'aquesta transformació", ha dit Colomer, que ha argumentat que el turisme representa un 14 per cent del PIB i això comporta que tota estratègia governamental de futur passa per mirar, atendre i compartir amb el sector turístic i nosaltres aquest relat de futur.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

- Declaracions del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer

- Declaracions de la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual