Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Encuentro tecnológico

La consellera d'Innovació rep els organitzadors del Webit Festival

19/02/2020
- Aquest esdeveniment internacional té lloc per primera vegada a València del 17 al 20 de juny
- S'espera que assistisquen més de 15.000 persones de 120 països diferents
- Aquest esdeveniment internacional té lloc per primera vegada a València del 17 al 20 de juny
- S'espera que assistisquen més de 15.000 persones de 120 països diferentsLa consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha rebut els organitzadors del Webit Festival, un esdeveniment internacional que té lloc per primera vegada a València, del 17 al 20 de juny, i al qual s'espera que assistisquen més de 15.000 persones de 120 països diferents. Entre els assistents, 1.500 empreses i 'startups', més de 450 ponents internacionals i més de 500 inversors i periodistes de mitjans internacionals.

La consellera, acompanyada pel president de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, Antonio Rodes, ha mantingut una reunió de treball i ha mostrat la seua satisfacció per l'elecció de la ciutat de València per a acollir aquest important punt de trobada tecnològica d'empreses emergents i inversors de primer nivell.

Així mateix, Carolina Pascual ha acompanyat els representants del Webit Festival en una visita a les instal·lacions de Districte Digital Comunitat Valenciana, i les empreses que formen part del 'hub' tecnològic.