Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Convocatoria abierta

L'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) convoca l'avaluació per a la contractació de professorat en les universitats valencianes

20/02/2020
- Es tracta de l'avaluació per a la contractació de les figures de professor contractat doctor, professor ajudant doctor i professor d'universitat privada
- El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia aquest divendres, conclou el pròxim 12 de març i es farà de manera electrònica
- Es tracta de l'avaluació per a la contractació de les figures de professor contractat doctor, professor ajudant doctor i professor d'universitat privada
- El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia aquest divendres, conclou el pròxim 12 de març i es farà de manera electrònicaEl 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV) ha publicat la convocatòria, corresponent a 2020, de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), d'avaluació per a la contractació de professorat en les universitats valencianes, en les figures de professor contractat doctor, professor ajudant doctor i professor d'universitat privada.

El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia aquest divendres i conclou el pròxim 12 de març i es farà de manera electrònica.

Així mateix, a partir de divendres, les persones interessades poden accedir a l'oficina virtual de l'AVAP per a presentar la sol·licitud. Disposen, a més, d'un simulador que els permet introduir els mèrits avaluables prèviament per a obtindre una valoració orientativa, que no serà vinculant en cap cas.

En aquesta convocatòria, de la mateixa manera que en anys anteriors, els comités d'avaluació, a través dels quals s'articula l'assessorament de la comunitat científica a l'AVAP, s'organitzaran tenint en compte els següents camps científics i de coneixement: ciències socials; ciències jurídiques; art i humanitats; ciències; ciències de la vida; ciències mèdiques i de la salut, i enginyeria i arquitectura.

Per tant, la valoració de les sol·licituds la durà a terme un comité d'experts independents per cada un dels camps de coneixement. A més, l'avaluació es realitza en funció dels criteris de formació acadèmica, experiència professional, experiència docent i experiència investigadora.

Tots els requisits, així com la documentació que cal presentar, han d'estar disponibles en l'enllaç següent: consulteu ací.