Presidència

El Consell col·labora amb Visit València per a la promoció de la ciutat de València

17/06/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana destina un import màxim d’1.400.000 euros per mitjà d’un conveni de col·laboració
  • Contribueix a la celebració de la cerimònia dels Premis Goya 2022
  • Turisme Comunitat Valenciana destina un import màxim d’1.400.000 euros per mitjà d’un conveni de col·laboració
  • Contribueix a la celebració de la cerimònia dels Premis Goya 2022

 

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Visit València per al foment de la imatge de la ciutat de València com a referent de diferents productes turístics, com el cultural, l’urbà, el gastronòmic, l’esportiu, el familiar i el de negocis (MICE), durant 2022, a més del suport a la celebració de la cerimònia de lliurament dels Premis Goya.

Turisme Comunitat Valenciana, mitjançant aquest conveni, destina a la Fundació Visit València 1.400.000 euros per a dur a terme accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament del municipi.

Així, la Fundació Turisme de València durà a terme diferents accions de promoció de productes turístics, com el World Paella Day; esdeveniments esportius, com els Gay Games; turisme gastronòmic; València Capital Mundial de Disseny, o el rellançament d’UNIQUE València.

A més, mitjançant aquest conveni s’impulsa la promoció del turisme cultural i de la celebració de la cerimònia de lliurament dels Premis Goya, que va tindre lloc el mes passat de febrer en el Palau de les Arts.

També es duran a terme accions de promoció com Cuina Oberta Restaurant Week. Algunes altres de les actuacions que s’impulsen per mitjà d’aquest conveni són accions de màrqueting i comunicació en mercats internacionals d’Europa, Àsia i Amèrica; accions per a millorar la connectivitat aèria, marítima i ferroviària; a més d’accions de promoció per a afavorir el posicionament de València com a líder en turisme intel·ligent, incloent-hi el Congrés Mundial de Turisme Intel·ligent, que se celebrarà en l’últim trimestre de l’any.