Sanitat Universal i Salut Pública
COVID-19

L'alumnat del tercer curs d'Infermeria podrà realitzar les pràctiques en centres sanitaris de la Comunitat Valenciana

10/03/2021
- La mesura entrarà en vigor el dilluns 15 de març i es mantindrà fins a un altre avís
- La mesura entrarà en vigor el dilluns 15 de març i es mantindrà fins a un altre avís


La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha dictat una resolució que incorpora l'alumnat del tercer curs del grau d'Infermeria a les excepcions que no estan afectades per la suspensió de les pràctiques que es realitzen en centres sanitaris situats a la Comunitat Valenciana.

A partir del dilluns 15 de març, podran fer pràctiques en els centres sanitaris valencians quatre classes d'estudiants: l'alumnat del tercer curs del grau d'Infermeria; els i les estudiants de l'últim curs de cada una de les diverses titulacions de Ciències de la Salut; l'alumnat que es trobe cursant l'últim curs d'un màster oficial, i l'alumnat de l'últim curs de les titulacions sanitàries de Formació Professional.

En aquests casos, es manté la presencialitat i l'activitat pràctica a causa de la importància de desenvolupar aquesta formació i la impossibilitat d'ajornar-la a anys posteriors.

També es permet l'activitat pràctica assistencial desenvolupada en les clíniques pròpies de cada universitat.

La mesura entrarà en vigor el dilluns 15 de març de 2021 i es mantindrà fins que la situació sanitària en relació amb el coronavirus en permeta la reconsideració, modificació o extinció.

La resta de pràctiques assistencials, tant de centres públics com privats, de Ciències de la Salut o altres titulacions i cicles formatius, es mantenen suspeses, perquè la situació epidemiològica ha millorat, però el risc de contagi i transmissió del coronavirus continua sent elevat.