Sanitat Universal i Salut Pública
COVID-19

Barceló: "Hem de vacunar-nos tots perquè és l'única porta d'eixida a la crisi sanitària"

14/04/2021
Barceló: 'Hem de vacunar-nos tots perquè és l'única porta d'eixida a la crisi sanitària'
- La consellera de Sanitat ha rebut la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca
- Barceló destaca que és una vacuna segura, fiable i els beneficis de la qual estan molt per damunt de les possibles reaccions adverses
- La consellera de Sanitat ha rebut la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca
- Barceló destaca que és una vacuna segura, fiable i els beneficis de la qual estan molt per damunt de les possibles reaccions adversesLa consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha rebut la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus, després de ser citada en el punt de vacunació que li correspon, que es troba a la població d'Elda.

Ana Barceló, natural de Sax, ha sigut citada en el Pavelló Blau d'Elda, ja que en aquests moments s'està vacunant la població de la franja d'edat a què pertany. Per això ha rebut la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca, que és el tipus de vacuna que s'està administrant als ciutadans entre 60 i 69 anys.

Ana Barceló ha assenyalat, després de rebre aquesta primera dosi, que la vacuna és l'inici per a posar fi a la pandèmia, i ha afegit que "són molts els milions de persones vacunades" i és necessari continuar amb el procés per a intentar recobrar una certa normalitat. "És l'única porta a l'eixida de la crisi sanitària i a la pandèmia", hi ha afegit la titular de Sanitat.

A més "de convidar tots els ciutadans a posar-se la vacuna", Barceló ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat respecte a les últimes informacions sobre la vacuna d'AstraZeneca: "Es tracta d'una vacuna segura i fiable, tal com aconsellen els experts, i els seus beneficis estan molt per damunt de les possibles reaccions adverses que puga produir".

Per tant, la consellera ha animat tota la població de la Comunitat Valenciana a què "ens fiem de les decisions que prenen els experts, així serem capaços de fer front a la COVID-19".

Finalment, s'ha mostrat agraïda per l'immens esforç que s'està duent a terme en els diversos punts de vacunació de la Comunitat Valenciana i ha indicat que "cada vegada, i cada dia, estem més prop de superar aquesta pandèmia".

Barceló, que inicialment pretenia vacunar-se al final del procés, ha acudit finalment a la cita amb el seu grup d'edat per a reforçar el missatge que aquesta vacuna és segura com qualsevol de les altres.

Galeria d'imatges