Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Universitats

La conselleria d'Universitats posa a disposició dels estudiants el mapa interactiu de les titulacions de grau

03/07/2021
La conselleria d'Universitats posa a disposició dels estudiants el mapa interactiu de les titulacions de grau
- L'aplicació és accessible a través de https://idevapi.gva.es/visors/tit-univ/index.html
- L'aplicació és accessible a través de https://idevapi.gva.es/visors/tit-univ/index.html


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de la Direcció General d'Universitats, ha posat a disposició dels estudiants universitaris i de les seues famílies el mapa interactiu de les titulacions de grau que s'impartiran durant el curs 2021/2022 en les universitats públiques i privades de la Comunitat.

La directora general d'Universitats, Pilar Ezpeleta, ha indicat que amb aquesta aplicació interactiva "els estudiants podran consultar i localitzar els graus que s'ofereixen en cada una de les universitats valencianes, i amb això se'ls facilitarà la presa de decisions davant de l'extensa oferta de graus i dobles graus que ofereixen les cinc universitats públiques (UV, UPV, UJI, UA, UMH) i les quatre universitats privades de la Comunitat".

Així, ha explicat que el mapa interactiu permet consultar l'oferta formativa de graus oficials utilitzant qualsevol paraula clau, o bé filtrant per diversos criteris com ara branca de coneixement (entre art i humanitats, ciències socials i polítiques, ciències de la salut i enginyeria i arquitectura), tipus d'universitat, grau o nivell de presencialitat.

Per al curs 2021/22, el sistema universitari valencià ofereix 404 titulacions de grau per al curs 2020/21, de les quals 257 s'imparteixen en universitats públiques i 147 en universitats privades, i 80 d'aquestes són titulacions de doble grau.

Per branques, 33 pertanyen a la branca d'art i humanitats, 28 a ciències, 72 a ciències de la salut, 187 a ciències socials i jurídiques, i 84 pertanyen a la branca d'enginyeria i arquitectura.


El mapa interactiu és accessible a través de l'enllaç: https://idevapi.gva.es/visors/tit-univ/index.html

Galeria d'imatges