Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Ciència i Investigació

La Generalitat convoca propostes d'interés per a la construcció i actualització d'edificis d'R+D+I en les universitats públiques valencianes

13/08/2021
- El termini per a presentar propostes finalitza el 2 de setembre de 2021
- El termini per a presentar propostes finalitza el 2 de setembre de 2021


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha llançat una convocatòria de propostes d'interés amb l'objecte d'identificar necessitats en infraestructures científiques, laboratoris o semblants, dedicats a la investigació d'excel·lència, la innovació i la transferència en les universitats públiques valencianes per al període 2022-2024.

La convocatòria de la Direcció General de Ciència i Investigació preveu com a possibles elements de despeses subvencionables les de construcció d'obra nova, reforma o ampliació d'edificis dedicats a R+D+I de les universitats públiques valencianes, susceptibles de finançament a l'empara del programa operatiu Feder Comunitat Valenciana 2021-2027.

L'entitat beneficiària s'ha de comprometre a assumir com a mínim el 40 % de la inversió que es realitzarà i ha d'executar l'operació en un període no superior a 36 mesos.

Les propostes presentades seran avaluades científicament i estratègicament per un comité d'especialistes externs a través de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) d'acord amb tres criteris.

El primer dels criteris és la justificació de la necessitat de l'operació i l'impacte esperat amb les inversions que es realitzaran; el segon és l'ús que es donarà a l'edifici en termes d'investigació i innovació, i, finalment, es valoraran els aspectes mediambientals positius que es preveuen en l'execució del projecte.

El termini per a presentar propostes finalitza el dia 2 de setembre de 2021.
Les propostes s'han de remetre a la Direcció General de Ciència i Investigació de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, acompanyades del formulari normalitzat disponible en l'enllaç següent: consulteu ací.