Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Brecha Digital

Innovació reforça la formació en competències tecnològiques per a reduir la bretxa digital

11/10/2021
- La Conselleria i CERMI estan treballant conjuntament per a posar en marxa cursos d'informació i comunicació digital centrats en persones amb discapacitat i diversitat funcional
- La Conselleria i CERMI estan treballant conjuntament per a posar en marxa cursos d'informació i comunicació digital centrats en persones amb discapacitat i diversitat funcional


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, que dirigeix Carolina Pascual, i el Comité d'Entitats de Representants de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (CERMI) estan reforçant la formació presencial en competències digitals per a persones amb discapacitat i diversitat funcional.

El programa d'activitats forma part del projecte de ciutadania digital que ha posat en marxa la Direcció General de Lluita contra la Bretxa Digital, que centra els esforços que du a terme, a més, a formar en eines digitals municipis en risc de despoblament.

A la província d'Alacant s'han oferit tres cursos presencials que tindran lloc durant el mes d'octubre i són els següents: 'Informació i alfabetització digital', del 14 al 19 d'octubre; 'Resolució de problemes en competències digitals bàsiques', que es farà del 20 al 25 d'octubre, i 'Eines digitals per a la comunicació i col·laboració', del 26 al 29 d'octubre.

Tots els cursos s'imparteixen en l'horari de 10.00 hores a 13.00 hores en el centre de cotreball ULab, a la plaça de Sant Cristòfol 14, a Alacant.

Els cursos presencials tindran lloc a la província de Castelló el mes de novembre.

Al seu torn, s'estan oferint tallers específics de formació en accessibilitat digital a desenvolupadors/ores i gestors/ores de contingut per a previndre la bretxa digital relacionada amb l'accessibilitat digital.

Per a accedir als cursos en línia i poder registrar-se en els presencials les persones interessades poden fer-ho a través de la web consulteu ací.