Sanitat Universal i Salut Pública
Vacunació COVID

Sanitat impulsa aquesta setmana la vacunació contra la COVID amb la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia en tota la Comunitat Valenciana

04/07/2022
Vacunación frente al Covid-19
  • L’objectiu és facilitar a la població que puga completar la pauta de vacunació establida en el calendari
  • Aquesta setmana es vacunarà sense cita a l’Hospital Malva-rosa, l’Hospital General de Castelló, a Orihuela i Gandia, entre altres localitats

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública continua impulsant la vacunació contra la COVID-19, gràcies a la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia distribuïts per tota la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és facilitar que totes aquelles persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna COVID-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, puguen acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per a rebre-la sense necessitat de cita prèvia.

D’aquesta manera, des de la Conselleria de Sanitat es pretén agilitzar el procés de vacunació perquè tota la població puga comptar amb la pauta completa segons els criteris establits en el calendari de vacunació COVID.

Punts de vacunació sense cita

Aquests són els punts de vacunació sense cita d’aquesta setmana. La Conselleria de Sanitat anirà actualitzant els punts de vacunació, que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook).

Així, a la província de València s’obrin aquesta setmana el centre de salut d’Ador (de dilluns a divendres, de 13.30 hores a 15.00 hores) i el centre de salut de Corea, a Gandia (de dilluns a divendres, de 12.30 hores a 14.30 hores). A més, l’Hospital Malva-rosa romandrà obert des de demà dia 5 de juliol, de dilluns a divendres (de 16.00 hores a 20.30 hores).

Durant el mes de juliol també hi ha jornades de vacunació sense cita al centre de salut de Llíria (dilluns, de 13.00 a 15.00 hores), el centre de salut El Clot de Paterna (dilluns, solament adults, i dijous, vacuna pediàtrica, d’11.00 a 13.00 hores), el centre de salut de Burjassot II (dimarts, de 10.00 a 12.30 hores), el centre de salut de Bétera (dimecres, de 15.30 hores a 19.30 hores) i el centre de salut de Godella (dimecres, de 15.30 a 19.30 hores).

A més, es vacunarà sense cita al centre de salut de la Pobla de Vallbona (dimecres, de 15.30 hores a 19.30 hores), l’Escola de Persones Adultes de l’Eliana (dijous, de 15.00 a 17.00 hores), el centre de salut de Benimàmet (dijous, de 12.30 hores a 15.00 hores), el centre de salut de Benaguasil (divendres, de 12.00 a 14.00 hores) i el centre de salut de Moncada (divendres, de 12.30 a 14.00 hores).

Així mateix, aquesta setmana roman obert el punt de vacunació instal·lat al pati dels Tarongers annex a l’Hospital General Universitari de Castelló (el dimarts 5 de juliol, de 16.00 a 21.00 hores) i el punt de vacunació d’El Escorratel, a Orihuela (el dimecres 6 de juliol, de 15.00 a 20.00 hores).

A més, al Centre d’Especialitats de Benidorm, pertanyent al Departament de la Marina Baixa, s’obri en setmanes alternes un punt sense cita de 16.00 hores a 20.00 hores, i a l’Hospital Universitari de Torrevieja hi ha previstes noves jornades de vacunació sense cita la setmana de l’11 de juliol.

Aquests punts sense cita se sumen a la vacunació amb cita que es continua desenvolupant en tots els departaments de salut. En aquest cas, l’administració de la vacuna es realitza als centres de salut corresponents o en punts habilitats expressament, com ara l’Hospital General Universitari Doctor Balmis (Alacant), on es vacuna amb cita de dilluns a divendres.

Les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per a conéixer els punts sense cita habilitats a cada moment.

Galeria d'imatges