Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

El Consell aprova un conveni amb la Universitat de València i FECOVI per al foment de l'habitatge cooperatiu en la Comunitat Valenciana

05/08/2022
  • La Generalitat destinarà 30.000 euros per al desenvolupament
  • L' objectiu és fomentar l'habitatge cooperatiu en el marc de l'economia social

El Consell ha autoritzat un conveni entre la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, la Universitat de València (UV) i la Federació de Cooperatives d'Habitatges (FECOVI) per a fomentar l'habitatge cooperatiu en la Comunitat Valenciana durant 2022.

L'objecte d'aquest conveni és establir un marc comú de col·laboració entre la UV, a través de l'Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) i FECOVI per a desenvolupar en la Comunitat Valenciana actuacions dirigides a la promoció, difusió i foment de l'habitatge cooperatiu en el marc de l'economia social, com a mitjà de satisfacció del dret ciutadà a un habitatge digne.

Per a això, la Universitat de València fomenta la investigació científica en aquests camps, impulsant publicacions, organització de seminaris i cursos, desenvolupament d'activitats formatives i assessorament científic i tècnic en les matèries relacionades amb l'economia social i cooperativa.

La Vicepresidència Segona subvencionarà les activitats desenvolupades enguany amb una quantitat estimada màxima de 30.000 euros. El conveni entrarà en vigor en el moment de la seua signatura i s'estendrà fins al 31 de desembre de 2022.