Presidència

El director general de Turisme es reuneix amb l’alcalde d’Alcoi per a analitzar els projectes turístics que s’estan desenvolupant conjuntament

02/08/2022
El director general de Turismo se reúne con el alcalde de Alcoy
  • Herick Campos destaca el suport de la Generalitat a les destinacions de l’interior, cosa que “facilita la cohesió territorial i impulsa que el turisme siga un instrument per a ser motor econòmic”

El director general de Turisme, Herick Campos, ha mantingut una reunió amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, per a tractar els projectes turístics que estan desenvolupant conjuntament les dues administracions.

En la seua visita a Alcoi, Herick Campos ha destacat el suport de la Generalitat a les destinacions de l’interior de la Comunitat, cosa que “facilita la cohesió territorial i impulsa que el turisme siga un instrument per a ser motor econòmic”.

Campos ha explicat que durant la reunió s’han abordat diversos temes, com ara la formació turística que es desenvolupa a través del CdT d’interior. En aquesta línia, ha agraït a l’Ajuntament d’Alcoi “el gran esforç” que ha fet per a impulsar la restauració de l’Illa de Rodes perquè siga un “referent en digitalització, en intel·ligència turística i formació”.

Cal assenyalar que Turisme Comunitat Valenciana destina, a través d’un conveni de col·laboració, 1.200.000 euros perquè l’Ajuntament d’Alcoi adjudique i execute les obres per a la rehabilitació, així com l’adequació i l’equipament com a CdT d’interior de la província d’Alacant.

En la reunió també han analitzat el Pla territorial de sostenibilitat turística en destinació d’Alcoi, dotat amb 3 milions d’euros de fons Next Generation “gràcies al gran projecte que va presentar l’Ajuntament”, ha assenyalat el director general.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alcoi ha mostrat la seua satisfacció pel treball conjunt de l’Ajuntament d’Alcoi i Turisme Comunitat Valenciana per a “potenciar un sector que cada vegada té més força i més valor a la ciutat”.

A més, ha destacat la gran iniciativa de la Generalitat per a impulsar el Bo Viatge, “en què Alcoi ha sigut una de les destinacions d’interior més sol·licitades”. En aquest sentit, ha explicat que en l’última campanya del Bo Viatge “l’impacte que ha tingut a la ciutat d’Alcoi ha sigut superior a 220.000 euros”, per la qual cosa s’ha mostrat molt satisfet que al setembre es reprenga aquest programa.

Pel que fa al CdT d’interior, l’alcalde ha confirmat que “aquesta setmana ja hem signat l’inici de les obres” i ha recalcat que “serà una oportunitat per a continuar avançant en la competitivitat del sector”.

Galeria d'imatges