Presidència

El Consell col·labora amb Segorbe per a la realització de diverses accions de promoció turística del municipi en 2022

05/08/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana destinarà 40.000 euros a través d’un conveni amb l’Ajuntament de la localitat

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Segorbe per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del municipi durant 2022.

Per mitjà d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 40.000 euros perquè l’Ajuntament de Segorbe impulse diverses accions de promoció turística del municipi.

Entre aquestes accions destaca l’assistència a fires de turisme, com ara Navartur a Pamplona, B-Travel a Barcelona, Expovacaciones Bilbao, Aratur a Saragossa, la Fira de Tots Sants de Cocentaina, a més de l’organització d’una acció de ‘street màrqueting’ a València. A més, aquest acord també ha facilitat l’organització del mercat medieval que va tindre lloc el mes de juny.

Mitjançant el conveni també s’elaborarà material promocional, com ara fullets i cartells publicitaris de la destinació i dels seus recursos naturals, festes, museus, així com rutes.

També es duran a terme accions de publicitat en mitjans de comunicació tant de premsa escrita, com de ràdio i xarxes socials, per a promocionar les festes patronals de Segorbe que se celebren al setembre.