Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Seguridad vial

Obres Públiques incrementa la seguretat viària de la CV-194 al seu pas per la localitat de Vallat

07/08/2022
Obres Públiques incrementa la seguretat viària de la CV-194 al seu pas per la localitat de Vallat
  • L’actuació programada ha consistit en la construcció de voreres, la millora del drenatge i la instal·lació de mesures per a reduir la velocitat dels vehicles
  • Aquestes obres s’emmarquen en l’objectiu de la Conselleria de millorar la mobilitat, accessibilitat i seguretat viària dels xicotets municipis de l’interior de la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Política Territorial, Obres Publiques i Mobilitat ha condicionat la travessia del municipi de Vallat, en la comarca de l’Alt Millars. Les actuacions de millora de la seguretat viària s’han dut a terme en la carretera CV-194 al seu pas pel municipi, que adquireix les característiques de travessia al llarg de 300 metres.

Així, aquestes obres, que han comptat amb un pressupost de 85.000 euros, s’emmarquen en la gestió del departament que dirigeix la consellera Rebeca Torró en benefici de la mobilitat, l’accessibilitat i la seguretat viària de veïns i veïnes dels xicotets municipis de l’interior de la Comunitat Valenciana.

Aquesta travessia presentava problemes d’accessibilitat, agreujats pels de drenatge durant els episodis de pluja, ja que hi havia cunetes irregulars i voreres sense ample suficient per a ser transitades adequadament.

L’actuació ha consistit en l’execució de 425 metres quadrats de voreres de formigó acolorit amb amplitud suficient per a millorar el trànsit dels vianants, la col·locació de col·lectors i embornals per a recollir l’aigua de pluja i millorar el drenatge de la travessia, així com l’execució de mesures per a reduir i controlar la velocitat dels vehicles al seu pas per la localitat.

Galeria d'imatges