Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

Ferrocarrils de la Generalitat ofereix el 14 d’agost servei nocturn d’‘A la lluna de Metrovalencia’, ‘Tramnochador’ i ‘El Mussol de les Marines’

11/08/2022
servicio nocturno Metrovalencia
  • Els serveis especials nocturns se succeiran el divendres 12, el dissabte 13 i el diumenge 14, vespra de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu
  • ‘El Mussol de les Marines’ del dissabte 13 ampliarà el seu trajecte fins a Olla de Altea per als qui vulguen anar al Castell de l’Olla

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà el diumenge, 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, els serveis especials nocturns de’‘A la lluna de Metrovalencia’, ‘Tramnochador’ i ‘El Mussol de les Marines’, per la qual cosa aquest cap de setmana se succeiran les circulacions extraordinàries la nit del divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 en Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

Metrovalencia

El servei nocturn ‘A la lluna de Metrovalencia’ de divendres, dissabtes i vespres de festius de Metrovalencia permet que circulen trens amb una freqüència de pas d’entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de la mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, les unitats passen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En el cas de la línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minuts.

En la línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei, que arribarà fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeix al voltant de les 2.30 hores.

Totes les persones usuàries que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei la poden consultar en la pàgina web metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

TRAM d’Alacant

El ‘Tramnochador’, el servei nocturn de TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i ‘El Mussol de les Marines’, que circula també a la nit i entre Benidorm i Garganes, també prestarà servei el divendres 12, el dissabte 13 i el diumenge 14.

El ‘Tramnochador’ ofereix servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); el Campello (L3); i platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes.

Per la seua banda, ‘El Mussol de les Marines’, que uneix Benidorm i Garganes, prolongarà excepcionalment el seu recorregut el dissabte 13 fins a la parada d’Olla de Altea per a facilitar el desplaçament a totes aquelles persones que vulguen gaudir de l’espectacle pirotècnic del Castell de l’Olla.

En els dos casos, s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web tramalacant.es, en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client (900 72 04 72), en xarxes socials i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Galeria d'imatges