Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències supera a l’estiu les 10.000 visites escolars

15/08/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències supera a l’estiu les 10.000 visites escolars
  • Les escoles estivals inclouen la visita al complex entre les seues activitats principals

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha rebut des de juliol més de 10.000 visites escolars corresponents a campaments d’estiu o viatges d’estudiants, una tendència que es manté en les reserves previstes fins a setembre. Aquest públic opta a visites completes al recinte que inclouen el Museu de les Ciències, l’Hemisfèric i l’Oceanogràfic, tant en entrades combinades com en úniques.

A més de la gran afluència de visites familiars i turístiques habitual de la temporada alta, la Ciutat de les Arts i les Ciències continua rebent escolars, durant els mesos fora del curs oficial, procedents d’escoles i campaments d’estiu, acadèmies d’idiomes amb grups d’estudiants estrangers, col·legis i instituts estrangers, associacions esportives amb xiquets, xiquetes i adolescents en edat escolar, entre altres.

De juliol a setembre, s’han formalitzat 237 reserves de grups escolars, a través de 130 entitats dedicades al públic infantil i juvenil, que han inclòs la visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències entre les seues activitats principals.

Galeria d'imatges