Presidència

Turisme Comunitat Valenciana destina 40.000 euros a Villena per a impulsar la promoció turística

06/09/2022
Turisme Comunitat Valenciana destina 40.000 euros a Villena per a impulsar la promoció turística
  • El secretari autonòmic de Turisme ha visitat el municipi amb motiu de la celebració de les festes de Moros i Cristians, declarades d’interés turístic nacional

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat aquest dimarts el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Villena per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del municipi.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destina 40.000 euros perquè l’Ajuntament de Villena incentive el desenvolupament turístic de nous productes relacionats amb la cultura i la gastronomia.

Entre les actuacions que compten amb el suport de Turisme, destaquen l’assistència a fires, els viatges de familiarització i els tallers per a donar a conéixer l’oferta turística de Villena. A més, aquest acord també ha facilitat l’edició de noves publicacions, que han fet valdre les seues festes i l’oferta cultural, a més de contribuir a situar Villena com a destinació turística gastronòmica i de gran atractiu per a famílies.

Després de la signatura, Francesc Colomer, que ha visitat el municipi amb motiu de les seues festes de Moros i Cristians, que han tornat a la destinació després de no celebrar-se des de 2019 per la pandèmia, ha volgut destacar el gran atractiu turístic que suposa aquesta festa, declarada d’interés turístic nacional i que “suposa un gran revulsiu per a tornar a dinamitzar l’activitat turística en la destinació”.

 

 

Galeria d'imatges