Presidència
Música

Berklee València inicia l’any acadèmic al seu campus de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb 293 estudiants de 51 països

07/09/2022
Berklee València inicia l’any acadèmic al seu campus de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb 293 estudiants de 51 països
  • Les activitats obertes al públic, promogudes per les dues institucions, es desenvoluparan durant tot el curs

Berklee València ha iniciat un nou curs acadèmic al campus situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb 293 estudiants procedents de 51 països, entre els quals estan els Estats Units, la Xina, l’Índia, Singapur Colòmbia, Costa Rica, Nicaragua, Vietnam, el Japó, Nova Zelanda, Eslovènia, Filipines, Azerbaidjan, Grècia, Taiwan o Sud-àfrica.

El cos estudiantil d’aquest curs 2022-2023 estarà compost per 141 estudiants de màster i 152 alumnes i alumnes de grau que van arribar a València a través de dos programes d’intercanvi. Entre ells, s’inclouen nou estudiants procedents d’Espanya, dos d’ells de la Comunitat Valenciana.

A més de la formació que els nous estudiants rebran al campus valencià, en el seu programa anual d’activitats es continuarà oferint una gran varietat de concerts oberts al públic general, entre els quals destaquen el cicle ‘Un Llac de Concerts’ o el concert de graduació ‘La Nit de Berklee’, ambdós dins de la programació de ‘Música en obert’, que se celebra en col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències.

També es farà ‘Berklee a les Arts’ junt amb el Palau de les Arts amb la intenció d’oferir nous espais de trobada per a la música i la resta de disciplines artístiques en relació amb els títols programats a les Arts.

El campus de Berklee a València compta amb l’última tecnologia per a aquells que desitgen desenvolupar una carrera internacional en la indústria de la música o l’entreteniment. Situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències, ofereix als seus estudiants unes instal·lacions innovadores en un entorn únic, i el coneixement i l’experiència del seu professorat per a desenvolupar el seu potencial com a futurs professionals i líders en la indústria.

El gener de 2023, Berklee València organitzarà el Global Career Summit, esdeveniment anual a què acudeixen experts en diferents àrees de la indústria musical a fi d’orientar els estudiants en el seu desenvolupament i trajectòria professional a través d’una sèrie de panells, tallers i sessions de ‘mentoring’. A la primavera, Berklee València presentarà Ino Con, una conferència oberta al públic general en què emprenedors de la indústria de la música i la tecnologia parlaran sobre les últimes tendències en el sector.

A més, enguany el campus acollirà la conferència del Sindicat Internacional de Directors (International Conductors Guild) de 2023, el principal objectiu de la qual és dedicar, fomentar i promoure els més alts estàndards en l’art i la professió de la direcció musical, i que donarà la benvinguda a professionals d’arreu del món.
 
Amb un pla d’estudis únic, així com un centre de carreres internacional, que ajuda els estudiants en la seua transició al món professional, el campus de Berklee València ofereix programes de màster d’alta especialització en Producció Musical, Tecnologia i Innovació, Músiques Actuals (Concentració en Producció), Composició per a Cinema, Televisió i Videojocs, i Negoci de la Música i l’Entreteniment. S’han atorgat uns $1.6 milions en beques a estudiants graduats per a aquest any acadèmic.
 

Galeria d'imatges