Presidència
Festa d’interés turístic internacional

Colomer destaca l’atractiu turístic de l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe

07/09/2022
El SA de Turisme, Francesc Colomer y la alcaldesa de Segorbe, Mª Carmen Climent
  • El secretari autonòmic de Turisme ha visitat el municipi amb motiu de la celebració de les seues festes d’interés internacional
  • Turisme Comunitat Valenciana destina enguany 40.000 euros per a la promoció de l’oferta turística de Segorbe

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit a la tercera jornada de l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe 2022, declarada com a festa d’interés turístic internacional, en què ha destacat el gran atractiu d’un espectacle els orígens del qual es remunten al segle XIV.

L’entrada, que ha tornat a celebrar-se després de la parada de la pandèmia, s’emmarca dins de la setmana taurina de Segorbe. Es tracta d’un recorregut en què les barreres per a contindre els animals les forma el mateix públic.

Francesc Colomer ha assenyalat que “com sempre l’entrada ha sigut magnífica” i, en aquest context, ha volgut elogiar el “gran treball” que està fent el municipi castellonenc, reiterant el compromís que el Govern Valencià té amb aquest.

40.000 euros per a la promoció turística de la destinació

De fet, abans de l’assistència de l’Entrada de Bous i Cavalls, Francesc Colomer ha signat amb l’alcaldessa del municipi, M. Carmen Climent, a l’Ajuntament de Segorbe, el conveni de col·laboració entre ambdues entitats per import de 40.000 euros, per a impulsar la promoció turística de la destinació.

Entre les actuacions en què col·labora Turisme, destaca l’assistència a fires de turisme, així com accions de ‘street marketing’, i l’elaboració de material promocional, com fullets i cartells publicitaris de la destinació i dels seus recursos turístics.

A través d’aquest acord, Turisme també ha col·laborat en accions de publicitat en mitjans de comunicació, tant de premsa escrita com en ràdios i xarxes socials, per a promocionar les seues festes patronals, que acull Segorbe aquests dies.

Galeria d'imatges