Presidència

El Museu de les Ciències acull una nova edició de València Digital Summit

20/09/2022
El Museu de les Ciències acull una nova edició de València Digital Summit
  • Del 24 al 26 d'octubre se celebrarà aquest esdeveniment tecnològic internacional de l'ecosistema innovador valencià

El Museu de les Ciències acollirà, del 24 al 26 d'octubre, la cinquena edició del València Digital Summit 2022 (VDS2022), l'esdeveniment tecnològic internacional de l'ecosistema innovador valencià i punt de trobada anual per a emprenedors, startups, inversors, corporacions i institucions.

Amb el lema "Inspiring the Good Future", la trobada mostrarà com la tecnologia, la innovació i la digitalització estan construint un futur millor i per què són fonamentals per a afrontar els principals reptes socials i econòmics als quals s'enfronta la societat.

A la presentació de VDS2022 han assistit el conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, el president de Startup València, organitzadors de l'esdeveniment, Juan Luis Hortelano, i els regidors d'Hisenda, Borja Sanjuán, i d'Agenda Digital, Pere Fuset, de l'Ajuntament de València. A més, ha comptat amb la presència de Teresa García, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme, i del director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres.

En aquesta nova edició, els emprenedors tindran l'oportunitat de mostrar els seus projectes als més de 10.000 assistents que s'espera reunir enguany. La cita comptarà amb més de 300 ponències de líders internacionals i nacionals de reconegut prestigi. A més, hi assistiran més de 250 inversors, més de 150 corporacions i més de 1.500 startups.

L'accés a VDS2022 és gratuït, amb registre previ a través de la seua pàgina web, i els assistents podran gaudir de zones expositives en les quals es presentaran les últimes novetats tecnològiques, tendències i productes disruptius, amb l'objectiu de posar en valor el talent existent a la Comunitat Valenciana, atraure inversió a la regió i generar oportunitats de negoci entre corporacions i startups.

Galeria d'imatges