Presidència

El Comité d’Experts del Museu de les Ciències ret homenatge a Santiago Grisolía

22/09/2022
El Comité d’Experts del Museu de les Ciències ret homenatge a Santiago Grisolía
  • Primera reunió de l'òrgan assessor després de la defunció del professor Santiago Grisolía 

El Comité d'Experts del Museu de les Ciències ha retut homenatge al que fora el seu president, el professor Santiago Grisolía, recordant la seua trajectòria científica i el paper fonamental que va exercir en la promoció i el desenvolupament del complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta de la primera reunió de l'òrgan assessor després de la defunció del científic valencià el mes d'agost passat.

Durant la reunió, el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, ha informat el Comité dels bons resultats del complex per l'èxit de visitants que s'ha registrat aquest estiu amb rècord de venda d'entrades. Així mateix, Torres ha presentat els projectes en desenvolupament sobre sostenibilitat mediambiental que inclouen la implantació de panells solars, les solucions d'arquitectura bioclimàtica i la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. També els ha sol·licitat assessorament per a la renovació dels continguts de la tercera planta del museu.  

  Des que es va constituir, el Comité d'Experts del Museu de les Ciències va comptar amb el suport i la presidència del professor Santiago Grisolía (1923-2022). En l'actualitat, el Comité està format pel secretari, el professor José Luis Rubio Delgado, i els professors Rafael Carmena, Vicente Rubio, Vicente Conejero, Javier Quesada, José Manuel García Verdugo, José Bernabeu, Enrique Alborch, José Miguel Láinez, Federico Pallardó, Mercedes Hurtado, Amparo Latorre, M. Ángeles Marcos, Eduardo Peris, José Duato, Deborah Burcks, Guillermina López Bendito i Elena Bendala-Tufanisco.

Aquest òrgan es reuneix periòdicament al Museu de les Ciències per a assessorar i aportar idees en general, per a tot el complex en els diversos àmbits, i en particular, quant als continguts del complex de divulgació científica. Compleix així amb les seues tasques de supervisió i assessorament sobre temes científics i d'actualitat, millora de continguts, noves idees quant a exposicions i cicles divulgatius, entre altres propostes.


 

Galeria d'imatges