Presidència

Més de 400 personatges de ‘Star Wars’ desfilaran per la Ciutat de les Arts i les Ciències el 22 d’octubre

23/09/2022
Més de 400 personatges de ‘Star Wars’ desfilaran per la Ciutat de les Arts i les Ciències el 22 d’octubre
  • La concentració solidària de la Legió 501 - Spanish Garrison serà d'accés lliure i gratuït i començarà a les 17.30 hores
  • S'hi instal·laran fotoreclams solidaris perquè el públic seguidor de la saga galàctica es fotografie amb els participants a benefici de la Casa Ronald McDonald de València

Més de 400 personatges de l'univers de Star Wars desfilaran el pròxim 22 d'octubre, a partir de les 17.30 hores, als exteriors de lliure accés de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en concret, als passejos circumdants al Museu de les Ciències, l'Umbracle,  l'Hemisfèric, el Palau de les Arts i CaixaForum. L'assistència del públic serà gratuïta, sense necessitat de comprar una entrada per a aquest esdeveniment promogut per la Legió 501 - Spanish Garrison i organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La Legió 501 és una entitat internacional integrada per fans de la saga de La guerra de les galàxies, els quals recreen amb qualitat cinematogràfica els vestits i les armadures del bàndol imperial. Entre els seus fins, a més d'homenatjar l'univers de Star Wars, està la contribució a la comunitat mitjançant accions benèfiques i treball voluntari. Per això, s'instal·laran fotoreclams solidaris on el públic es podrà fer fotos amb els seus personatges favorits. Els fons recaptats es destinaran de manera íntegra a la Casa Ronald McDonald de València, fundació triada per la Legió 501 - Spanish Garrison. L'horari dels fotoreclams serà a les 11.00 i a les 19.30 hores, en l'anell perimetral de l'Hemisfèric, i tindran una duració de dues hores.

La solidaritat, sobretot dirigida a la infància, té un important espai en el Training Day.  Per aquest motiu, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha organitzat aquesta acció per a mostrar de nou el seu compromís social i el seu suport a projectes dirigits a xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat o en risc d'exclusió social.

A més, durant les jornades i les setmanes prèvies està previst realitzar actes de caràcter solidari, entre altres, visites de personatges de la famosa saga als hospitals i la realització de tallers de ciència per a xiquets i xiquetes hospitalitzats que no podran acudir a la Ciutat de les Arts i les Ciències.
 
Aquest esdeveniment benèfic anual torna després de dos anys d'ajornaments i és la concentració més important que celebra la Spanish Garrison a escala nacional, amb voluntaris que reten homenatge a la seua gran passió.
 

Galeria d'imatges