Presidència

Turisme promociona la Comunitat Valenciana com a destinació de golf en la fira internacional Golf Travel Market

17/10/2022
Turisme promociona la Comunitat Valenciana com a destinació de golf en la fira internacional Golf Travel Market
  • Fins a 12 complexos turístics, hotels i camps de golf de la Comunitat Valenciana se citen en aquest certamen, que enguany té lloc a Roma
  • Turisme i l'Associació Camps de Golf Costa Blanca completen més de 30 reunions amb agències especialitzades durant la fira

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, promociona l'oferta turística de golf en la fira International Golf Travel Market (IGTM), la més important dedicada al sector, que enguany té lloc a Roma des d'aquest dilluns i fins al pròxim 20 d'octubre.

Es tracta d'un certamen que reuneix professionals del sector del turisme de golf (turoperadors, agències de viatge i premsa especialitzats) i és el punt de trobada més important entre empreses proveïdores de serveis de golf (la majoria camps i complexos turístics de golf) i compradors potencials (turoperadors i agències de viatge).

Fins a 12 complexos turístics, hotels i camps de golf de la Comunitat Valenciana se citen en aquesta fira en un espai comú que uneix l'oferta valenciana per a oferir una imatge de la regió com a destinació de golf completa i de qualitat. Turisme CV i l'Associació Camps de Golf Costa Blanca i Comunitat Valenciana completen més d'una trentena de reunions amb agències especialitzades en els tres dies de l'esdeveniment.

Cal destacar que el golf es manté com un producte clau en l'estratègia turística de Turisme Comunitat Valenciana per la importància del nombre de visitants que atrau, els ingressos que genera i la rellevància que té en l'impuls a la desestacionalització. Per això, des de Turisme es reforça anualment la promoció d'aquest producte.

Galeria d'imatges