Presidència
Unió Europea

Europe Direct Comunitat Valenciana presenta l’actualització de la guia en línia d'informació laboral i acadèmica ‘Europa: oportunitats de formació i ocupació’

17/10/2022
Europe Direct Comunitat Valenciana presenta l’actualització de la guia en línia d'informació laboral i acadèmica ‘Europa: oportunitats de formació ...
  • El document es presentarà el 18 i el 19 d'octubre a la Universitat Miguel Hernández d'Elx i als instituts d'Educació Secundària Pou Clar, L’Estació i Jaume I d'Ontinyent
  • L'objectiu és acostar a la ciutadania un ampli ventall d'oportunitats per a trobar nous horitzons professionals a la Unió Europea i facilitar-ne la mobilitat

La Secretaria Autonòmica per a la Unió Europea i Relacions Externes, a través de l'oficina d'informació Europe Direct Comunitat Valenciana, ha actualitzat la guia Europa: oportunitats de formació i ocupació, una eina en línia destinada especialment als joves, als quals ofereix informació sobre mobilitat, beques, pràctiques, treball o voluntariat.

Europe Direct Comunitat Valenciana ha organitzat la presentació del nou document en un acte que se celebrarà el pròxim 18 d'octubre a Elx, dins de les Jornades Internacionals de l'Any Europeu de la Joventut de la Universitat Miguel Hernández. Així mateix, el dia 19 també es presentarà la guia als instituts d'Educació Secundària Pou Clar, L’Estació i Jaume I d'Ontinyent, en el marc de la II Setmana de la Joventut que té lloc a la localitat. 

L'objectiu és acostar a la ciutadania un ampli ventall d'oportunitats per a trobar nous horitzons professionals a la Unió Europea i facilitar-ne la mobilitat.

Així, el document aglutina tota la informació necessària perquè els joves puguen gaudir d'una experiència de mobilitat europea i facilita l'accés a tota mena de recursos, com ara programes i portals de formació, beques, així com opcions per a trobar treball en les institucions europees. 

En definitiva, es tracta de donar suport a la millora de les capacitats, en línia amb la declaració de 2023 com a Any Europeu de les Capacitats.

La nova versió de la guia  Europa: oportunitats de formació i ocupació es pot consultar en la web d'Europe Direct Comunitat  Valenciana.

Galeria d'imatges