Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències mostrarà el vessant més solidari dels fans de ‘Star Wars’

19/10/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències mostrarà el vessant més solidari dels fans de ‘Star Wars’
  • Més de 400 personatges de la Legió 501 - Spanish Garrison desfilaran el dissabte 22 d'octubre a partir de les 17.30 hores als exteriors de lliure accés al públic del complex
  • L'Hemisfèric acollirà fotoreclams solidaris a benefici de Casa Ronald McDonald de València, fundació triada per la Legió 501 - Spanish Garrison
     

El vessant més solidari dels soldats de l'Imperi i el mateix Darth Vader es podrà veure dissabte que ve, 22 d'octubre, a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Hi tindrà lloc la XII edició del Training Day, l'esdeveniment més important de l'any de la Legió 501 - Spanish Garrison, representant a Espanya d'un club internacional que combina la passió per la famosa saga i la recreació cinematogràfica dels personatges amb la dedicació a causes socials, com ara visites a hospitals, desfilades i actes benèfics. 

Més de 400 personatges de l'univers de Star Wars desfilaran el dissabte 22 d'octubre, a partir de les 17.30 hores, als exteriors de lliure accés de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en concret, els passejos circumdants al Museu de les Ciències, l'Umbracle, l'Hemisfèric, el Palau de les Arts i CaixaForum. L'assistència del públic serà gratuïta, no caldrà comprar una entrada per a aquest esdeveniment, que ha sigut promogut per la Legió 501 - Spanish Garrison i organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En la desfilada participaran persones procedents de tot Espanya i de totes les edats, des dels 18 anys fins als més de 60 anys, fins i tot famílies seguidores de la saga, ja que existeix la Galactic Academy integrada per xiquets i xiquetes, la majoria entre 6 i 14 anys. La jornada començarà amb la instal·lació de fotoreclams solidaris d'11.00 a 13.00 hores i de 19.30 a 20.30 hores, a l'Anell Perimetral de l'Hemisfèric. El públic es podrà fer fotos amb els seus personatges favorits i podrà col·laborar amb l'acció solidària, en aquest cas  els fons recaptats es destinaran de manera íntegra a la Casa Ronald McDonald de València, fundació triada per la Legió 501 - Spanish Garrison.  

La Legió 501 s'agrupa en diverses guarnicions, conegudes amb el nom en anglés Garrisons, per aquest motiu a Espanya és la Spanish Garrison, integrada per fans de la saga de La guerra de les galàxies que recreen amb qualitat cinematogràfica els vestits i les armadures del bàndol imperial.


 

Galeria d'imatges