Presidència

Turisme promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana en ‘2 Ruedas’, Saló de la Moto i de la Bici de València

03/11/2022
  • L'objectiu és posicionar la Comunitat Valenciana com a destinació líder en aquest producte, gràcies a la seua oferta adaptada en vies verdes, MTB, bici de carretera i slow cycling
  • Juntament amb Turisme Comunitat Valenciana, estaran presents a l'estand la marca turística Benidorm, l'associació CV Activa, a més d'empreses adherides al programa CreaTurisme per a mostrar les respectives experiències turístiques

Turisme promocionarà l'oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en el Saló de la Moto i la Bici de València, 2 Ruedas, que acollirà Fira València del 4 al 6 de novembre i aglutinarà el sector de la bicicleta en totes les seues variants. Es tracta d'un certamen que, a més, coincidirà amb la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

D'aquesta manera, Turisme oferirà aquest cap de setmana en Fira València informació actualitzada de l'oferta cicloturista de la Comunitat Valenciana i tots els seus recursos, a través d'un estand propi on mostrarà tot el referent a les vies verdes, EuroVelo, rutes MTB, slow cycling, així com l'oferta de turisme actiu de les tres províncies.

Juntament amb Turisme Comunitat Valenciana, estaran presents a l'estand la marca turística Benidorm i l'associació CV Activa. A més, en l'espai de la Comunitat Valenciana també assistiran empreses adherides al programa CreaTurisme per a mostrar les respectives experiències turístiques.

L'objectiu és posicionar la Comunitat Valenciana com a destinació líder en cicloturisme i mostrar tota l'oferta turística, tant de costa com d'interior, vinculada a aquest producte.

2 Ruedas, Saló de la Moto i de la Bici de València, se celebra del 4 al 6 de novembre al pavelló 2 de Fira València. És una plataforma única dedicada a promoure l'activitat de les empreses del sector per a dues rodes, un aparador comercial per a la promoció de nous productes, així com per a fomentar la imatge social de col·lectius, clubs i associacions.