Presidència

El secretari autonòmic per a la Unió Europea s'ha reunit amb una delegació de la prefectura japonesa de Mie

07/11/2022
El secretari autonòmic per a la Unió Europea s'ha reunit amb una delegació de la prefectura japonesa de Mie
  • La Comunitat Valenciana i la prefectura de Mie han celebrat enguany el 30 aniversari del seu acord d'agermanament

El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, ha rebut una delegació del govern de la prefectura de Mie, al Japó, encapçalada pel director adjunt de la Divisió d'Estratègia Internacional, Norihiko Tani. A la trobada també ha assistit el director general d'Esport, Josep Miquel Moya.

La Comunitat Valenciana i la prefectura de Mie han celebrat enguany el 30 aniversari de l'acord d'agermanament, un conveni que ha afavorit intercanvis entre les dues regions en matèria de comerç, indústria, ciència, tecnologia, cultura, educació, esports i turisme.

En el transcurs de la trobada, el secretari autonòmic per a la Unió Europea i el director adjunt de la Divisió d'Estratègia Internacional han abordat un projecte d'intercanvi de coneixements, jugadors i bones pràctiques entre les federacions de pàdel valenciana i japonesa, a fi de millorar la pràctica del pàdel, especialment en l'àmbit infantil, així com d'ajudar en la globalització del pàdel com a esport mundial.

Joan Calabuig ha destacat que amb aquesta visita "es continuen impulsant les bones relacions entre la Comunitat Valenciana i la regió de Mie, i es poden generar oportunitats d'intercanvi en matèria de l'esport del pàdel, ja que la Comunitat Valenciana destaca tant en la pràctica d'aquest com en la fabricació d'infraestructures i material".

Galeria d'imatges