Presidència

El Museu de les Ciències ofereix sessions gratuïtes de ‘Ciència a escena’ pel seu 22é aniversari

07/11/2022
El Museu de les Ciències ofereix sessions gratuïtes de ‘Ciència a escena’ pel seu 22é aniversari
  • Diumenge, 13 de novembre, a les 12.30 hores i a les 17.00 hores, hi haurà tallers científics gratuïts a l'Auditori Santiago Grisolía

Diumenge que ve, 13 de novembre, es compleixen 22 anys de l'obertura al públic del Museu de les Ciències, i amb aquest motiu s'han organitzat dues sessions gratuïtes de Ciència a escena, per tal de celebrar aquest aniversari. 

Els tallers, que inclouen experiments científics en directe, es duran a terme a l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències, a les 12.30 hores i a les 17.00 hores. L'accés a l'Auditori serà lliure fins a completar la capacitat, i en les dues sessions s'oferirà Química en acció.

El taller Química en acció recull algunes de les experiències més sorprenents de Ciència a escena, per a explicar al públic què és la química mitjançant diverses demostracions, com els globus que reaccionen de manera violenta quan entren en contacte amb una flama, els ciris que s'apaguen sense cap motiu aparent, els líquids que canvien de color i els rellotges que funcionen amb suc de taronja.

Galeria d'imatges