Presidència

Benidorm acollirà en 2023 l'assemblea anual d'Advantage, que reunirà 500 professionals del turisme britànic

07/11/2022
Benidorm acollirà en 2023 l'assemblea anual d'Advantage, que reunirà 500 professionals del turisme britànic
  • El secretari d'Estat de Turisme del Govern central anuncia la trobada turística en la World Travel Market de Londres
  • Colomer destaca que aquest congrés permetrà que professionals del turisme britànic coneguen Benidorm i la Comunitat per a "continuar projectant la nostra destinació en el nostre mercat emissor principal"

La ciutat de Benidorm acollirà en 2023 l'assemblea anual d'Advantage, una de les principals associacions de turoperadors britànics. Així ho ha anunciat el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, durant la seua visita a l'estand de la Comunitat Valenciana en la fira de turisme de Londres, la World Travel Market.

Advantage és, juntament amb ABTA i amb AITO, una de les tres principals associacions de turoperadors britànics, que en el seu cas, agrupa turoperadors independents, per la qual cosa resulta molt interessant que coneguen bé la destinació Comunitat Valenciana, per a poder oferir-la en els seus catàlegs.

El congrés anual d'Advantage reunirà, la primavera que ve, agents de turoperació del sector turístic britànic a Benidorm. En l'organització d'aquest congrés col·labora Turisme Comunitat Valenciana, Turespaña, l'Ajuntament de Benidorm, el Patronat de Turisme de la Costa Blanca i l'Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (HOSBEC).

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha recalcat que la celebració d'aquest congrés a Benidorm "significa que 500 prescriptores de primer nivell coneixeran in situ la ciutat de Benidorm i la Comunitat Valenciana, per a continuar projectant aquesta destinació i la nostra hospitalitat en el nostre mercat emissor principal".

Colomer ha recalcat que "sabem que es valorarà més que mai la sostenibilitat i la responsabilitat social", i per això "des de Turisme i des de la secretaria d'Estat de Turisme, ens hi estem preparant".

Colomer també ha destacat l'esforç dut a terme pel sector turístic de la Comunitat, que "en les hores més tràgiques de la pandèmia va saber adaptar-se i reinventar-se per a tornar amb més força". En aquest sentit, ha remarcat que "participem en aquesta edició de la fira de turisme de Londres amb 47 coexpositors, i que venim amb ganes, il·lusió i determinació per a continuar defensant la nostra posició en el mercat britànic".

El secretari d'Estat de Turisme, després de fer l'anunci, ha recalcat que es tracta d'"una gran notícia", ja que, segons ha apuntat, "no sols reconeix la importància de la Comunitat Valenciana per al turisme britànic, sinó que també serà un aparador meravellós" on poder mostrar l'aposta que s'està duent a terme des del Govern central i des de la Generalitat per la "sostenibilitat i per la qualitat de la destinació".

En la seua visita a l'estand de la Comunitat Valenciana, Valdés també ha agraït a la Generalitat i al sector turístic el treball dut a terme per a contribuir al fet que "el turista britànic torne a ser el principal emissor d'Espanya". Així, ha explicat que es preveu que Espanya "tanque l'any amb 15 milions de turistes britànics i havent recuperat la despesa de 2019".

Galeria d'imatges