Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències estarà present en la segona edició d’Aeroport Castelló Business Forum

21/11/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències estarà present en la segona edició d’Aeroport Castelló Business Forum
  • La jornada, que se celebra dijous que ve 24 de novembre a laeroport de Castelló, reunirà representants del sector aeronàutic i aeroespacial 

La Ciutat de les Arts i les Ciències estarà present dijous que ve, 24 de novembre, en la segona edició d’Aeroport Castelló Business Forum de l’Aeroport de Castelló, que inclou, a més de ponències i treball en xarxa, una zona expositiva en la qual es mostraran continguts destacats del Museu de les Ciències dedicats a l’espai, com una maqueta del vehicle tot terreny Curiosity de l’exposició Mart. La conquesta d’un somni.

La jornada, que pretén exercir un paper aglutinador de la indústria aeronàutica i aeroespacial de la Comunitat Valenciana a fi d’estimular-ne el desenvolupament, a més de posicionar l’aeroport de Castelló com una infraestructura estratègica, reunirà prop de 40 ponents, entre els quals l’astronauta Pedro Duque, representants d’empreses, universitats, instituts tecnològics, centres d’investigació, empreses emergents i entitats públiques, amb l’assistència de més de 200 persones.

L’esdeveniment comptarà amb un espai expositor en el qual estarà present la Ciutat de les Arts i les Ciències, que exhibirà al públic assistent material de les exposicions del museu dedicades a l’exploració espacial, entre les quals destaca Gravetat Zero, a través de recursos audiovisuals i la cessió de peces de Mart. La conquesta d’un somni, com ara una maqueta del vehicle tot terreny Curiosity, l’escenografia de la superfície de Mart i un dels suports gràfics de la zona dedicada a l’exploració robòtica de Mart, en el qual s’explica el llançament de la Mars 2020 Mission Perseverance Rover.

La Ciutat de les Arts i les Ciències també ha expressat recentment el seu suport formal a la candidatura de la Comunitat Valenciana, i més concretament la ciutat d’Elx, perquè esdevinga seu de l’Agència Aeroespacial Espanyola.

Galeria d'imatges