Educació, Cultura i Esport

El Centre del Carme reuneix a Esty Quesada (‘Soy una pringada’) i Diego San José en una nova cita dels seus ‘Encuentros conversados’

22/11/2022
El Centre del Carme reuneix a Esty Quesada (‘Soy una pringada’) i Diego San José en una nova cita dels seus ‘Encuentros conversados’
  • La youtuber, creadora de contingut i actriu Esty Quesada protagonitza junt amb el guionista Diego San José una nova xarrada moderada per la periodista Mariola Cubells
  • La trobada tindrà lloc el dijous 24 de novembre a les 19.30 hores a la Sala Refectori del Centre del Carme, amb accés gratuït

El Centre del Carme celebra aquest dijous 24 de novembre el tercer ‘Encuentro conversado de 2022’, -i el primer de la temporada tardorenca-, en què la polifacètica youtuber, creadora de contingut i actriu Esty Quesada (també coneguda com ‘Soy una pringada’) formarà un tàndem amb el guionista Diego San José. Els dos xarraran junt amb la periodista Mariola Cubells sobre les seues trajectòries professionals, la seua manera de veure la vida, els seus perfils públics i alguns aspectes d’àmbit més personal.

‘Encuentros conversados’ és una iniciativa creada pel Centre del Carme en 2020 per a estimular la transmissió d’idees i pensaments a través de les converses i generar una xarrada distesa en la qual tant el públic com les persones convidades gaudisquen d’una agradable trobada en clau d’humor.

Des que es va crear, ja han passat pel sofà d’‘Encuentros conversados’ personatges públics com Arturo Valls, Bob Pop, Gonzo o Pilar Castro. Les trobades d’aquest 2022 han estat protagonitzades per l’humorista i guionista Berto Romero i l’artista ‘queer’, cantant, actriu i creadora de contingut Samantha Hudson, que van tindre un èxit rotund de participació, amb aforament complet en el claustre gòtic del CCCC.

“En el Centre del Carme treballem per a promoure espais de trobada a través de nombroses i diferents veus amb discursos poderosos que aconsegueixen generar un diàleg amb els públics, estimulant el pensament i l’opinió crítica. En aquesta ocasió presentem a Esty Quesada i a Diego San José, que, a més de fer-nos reflexionar, estic segur que des de la seua heterodòxia ens regalaran moments singulars”, assenyala el director del Consorci de Museus i el Centre del Carme, José Luis Pérez Pont.

“Si per separat són únics, junts són glòria beneïda. Es respecten, s’admiren i es riuen de les mateixes coses. Així que la xarrada grata i delirant del pròxim dimecres està més que garantida”, indica la periodista i moderadora de la trobada, Mariola Cubells.

Esty Quesada i Diego San José en el ‘Encuentro conversado’ de novembre

Esty Quesada és inclassificable. Després de l’èxit del seu canal de YouTube, aquesta jove iconoclasta (coneguda com ‘Soy una pringada’) va fer el salt a la televisió, on va mostrar el seu particular univers i es va convertir en tota una icona. Quesada és una artista multidisciplinària: és actriu i DJ, però també és concursant de programes, sempre provocadora i sense abandonar ni un moment el seu caràcter i manera de veure la vida. Una jove excèntrica, hipnòtica i sincera fins a límits insospitats que sap molt de ‘haters’ i comparteix amb el públic la seua mirada corrosiva sobre el món.

Per part seua, Diego San José és un dels guionistes més solvents del panorama audiovisual espanyol, a més de director de cinema. La seua trajectòria professional inclou pel·lícules com ‘Ocho apellidos vascos’, ‘Pagafantas’, ‘Superlópez’, ‘Fe de etarras’ i la seua última obra, la minisèrie de televisió ‘Venga Juan’ -continuació de les primeres entregues ‘Vota Juan’ i ‘Vamos Juan’-, una sàtira política protagonitzada per Javier Cámara i que compta amb Esty Quesada en el repartiment.

A més de les seues arts cinematogràfiques, Diego San José és un lúcid conversador que junt amb Esty Quesada i Mariola Cubells formaran una gran terna per al ‘Encuentro conversado’ d’aquest mes de novembre en el Centre del Carme.

La xarrada es farà dijous que ve 24 de novembre de 19.30 a 21.00 hores a la Sala Refectori del Centre del Carme, amb accés gratuït i sense necessitat d’inscripció prèvia fins a completar-ne l’aforament.
Més informació en Consorci Museus.

Galeria d'imatges