Presidència

Els Premis Rei Jaume I 2022 visiten la Ciutat de les Arts i les Ciències

23/11/2022
Els Premis Rei Jaume I 2022 visiten la Ciutat de les Arts i les Ciències
  • Els sis guardonats han recorregut el Museu de les Ciències, l'Oceanogràfic i el Palau de les Arts 

Els sis guardonats en la 34a edició dels Premis Rei Jaume I, Jesús M. Sanz Serna (categoria investigació bàsica); Marta Reynal-Querol (en economia); Antonio M. de Lacy Fortuny (en investigació mèdica); Emilio Chuvieco Salinero (en protecció del medi ambient); Montserrat Calleja Gómez (en noves tecnologies), i Ángela Pérez Pérez (premi a l'emprenedor) han visitat la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Durant el seu recorregut, acompanyats pel director del complex, Antonio Torres, i el president dels Premis Rei Jaume I, Javier Quesada, els guardonats s’han volgut acostar a l'exposició dedicada a Santiago Grisolía, que mostra els assoliments i els guardons rebuts al llarg de la seua dilatada trajectòria científica. El contingut de l'exposició va ser donat a l'Ajuntament de València el 16 de gener de 2013 i és custodiat pel Museu de les Ciències.

Gràcies a l'expressa voluntat del professor, s'exhibeixen una gran quantitat de reconeixements i objectes al Museu de les Ciències junt amb els del seu mestre Severo Ochoa, del qual va ser un dels deixebles més distingits.

També han visitat la mostra dedicada al certamen Premis Rei Jaume I, en què es destaquen les trajectòries i els assoliments científics dels premiats. La Ciutat de les Arts i les Ciències prepara cada any aquesta mostra per a divulgar els premis atorgats per la Fundació Premis Rei Jaume I, que contribueixen a la promoció de la investigació i el desenvolupament científic a Espanya, els quals van ser impulsats pel professor Santiago Grisolía.

Galeria d'imatges