Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

Les línies 1 i 3 del TRAM d’Alacant modifiquen el servei el 26 i 27 de novembre per treballs tècnics entre Costa Blanca i Fabraquer

24/11/2022
Les línies 1 i 3 del TRAM d’Alacant modifiquen el servei el 26 i 27 de novembre per treballs tècnics entre Costa Blanca i Fabraquer
  • La substitució de catenària prevista s’ha programat entre la fi del servei de dissabte i l’inici de les circulacions de diumenge
  • Diversos trens de l’L1 faran parada dissabte en tots els baixadors entre Luceros i El Campello

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst fer treballs de substitució de catenària entre les parades de Costa Blanca i Fabraquer, que pertanyen a les línies 1 i 3 del TRAM d’Alacant, els pròxims dies 26 i 27 de novembre.

Davant d’aquesta circumstància, l’empresa pública modificarà els seus horaris de servei habituals en les últimes circulacions de dissabte, però mantenint sempre l’últim tren, i les primeres de diumenge, en les dues línies.

Diversos trens de l’L1 faran parada en tots els baixadors entre Luceros i El Campello dissabte, perquè estiga servit tot el nombre de parades que siga possible.

El servei de les línies 2, 4 i 5 del TRAM d’Alacant no tindrà alteracions i mantindrà els horaris habituals, tant dissabte com diumenge.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a la disposició dels usuaris el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72; la pàgina web; Twitter, @TramdeAlicante, i l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Galeria d'imatges