President
Infraestructures

Ximo Puig destaca que la rehabilitació de l’edifici de Duanes de Torrevieja és un exemple de cooperació publicoprivada per a guanyar espai públic per a la ciutat

30/11/2022
Ximo Puig destaca que la rehabilitació de l’edifici de Duanes de Torrevieja és un exemple de cooperació publicoprivada per a guanyar espai públic ...
  • El president ha visitat les noves oficines de la Generalitat al port de Torrevieja
Torrevieja.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la rehabilitació de l’edifici històric de Duanes de Torrevieja constitueix un exemple de com la cooperació publicoprivada permet guanyar “espai públic per i per a la ciutat i per als seus milers de visitants”.

Així ho ha destacat després de visitar, junt amb el conseller d’Hisenda, Arcadi España, les noves oficines de Ports de la Generalitat al port de Torrevieja, després d’una remodelació que forma part de les actuacions complementàries de la concessió demanial per a construir una zona d’oci i comercial.

Puig ha assenyalat que tant les actuacions a la llotja com la remodelació de l’edifici de Duanes, que albergarà les oficines de Ports de la Generalitat, reflecteixen que els objectius de la concessió “s’estan complint” i que els projectes ben planificats donen “resultats positius” per al conjunt de la ciutadania.

Puig ha agraït tant a la concessionària com a l’Ajuntament de Torrevieja la seua col·laboració per a portar avant una iniciativa que permetrà, a més, oferir “el millor servei públic possible” des d’aquest edifici d’ús administratiu.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig