Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències i À Punt Mèdia s’alien per a divulgar la ciència

12/01/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències i À Punt Mèdia s’alien per a divulgar la ciència
  • El conveni inclou la possibilitat de producció conjunta de programes de divulgació científica 

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, i el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, han signat un conveni de col·laboració per a impulsar iniciatives conjuntes de promoció cultural i científica destinades al públic en general, amb una atenció especial a la infància i la joventut.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha expressat la seua satisfacció “per aquest text en el qual dues entitats del sector públic de la Generalitat Valenciana formalitzem una aliança per als pròxims dos anys”.

Torres ha destacat la importància que té “la col·laboració entre un recinte científic, cultural i d’oci, que és una referència imprescindible per als valencians, i un mitjà públic de comunicació que té per objecte, entre altres missions, difondre les fortaleses, les activitats i les inquietuds de la societat valenciana”.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha mostrat especialment satisfet que el conveni de col·laboració amb À Punt permeta que els milers de xics i xiques socis de La Colla puguen accedir gratuïtament al cinema de l’Hemisfèric i al Museu de les Ciències en les condicions establides en l’acord, que també preveu l’organització conjunta d’activitats de caràcter educatiu i divulgatiu.

“La Ciutat de les Arts i les Ciències –ha dit Torres– es va concebre com un espai per a facilitar l’accés dels valencians, especialment els més joves, a la ciència, la innovació i la cultura, i amb convenis com aquest complim amb molt de gust aquest objectiu”.

El director general d’À Punt Mèdia ha destacat que l’actual conveni preveu “la cobertura mediàtica de les activitats de CACSA per part d’À Punt Mèdia, però també la producció d’audiovisuals, l’enregistrament de programes en la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com la promoció de visites dels membres de La Colla, entre molts altres projectes”.

Costa ha subratllat que, a partir de la signatura del conveni, “À Punt Mèdia i CACSA també col·laboraran en l’organització de jornades, conferències o fòrums de caràcter divulgatiu i educatiu”. A més, la Ciutat de les Arts i les Ciències podrà donar suport a la producció de programes impulsats per À Punt Mèdia.

El conveni també inclou la possibilitat de producció conjunta de programes de divulgació científica i la cobertura per part d’À Punt Mèdia de les accions promogudes per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

À Punt incentivarà, a més, la participació de membres de La Colla en les visites i les activitats que organitze la Ciutat de les Arts i les Ciències. Els socis i sòcies de La Colla d’entre 4 i 12 anys que presenten el carnet oficial de La Colla d’À Punt tindran l’entrada gratuïta a Hemisfèric i al Museu de les Ciències.

Per a poder gaudir del descompte, el membre de La Colla haurà d’anar acompanyat d’una persona adulta. Així, cada entrada d’adult dona dret a la gratuïtat d’un menor.

Galeria d'imatges