Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències sorteja entrades en Fitur

18/01/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències sorteja entrades en Fitur
  • S'ha instal·lat un fotoreclam en el taulell del complex perquè el públic compartisca les seues fotos en Instagram

La Ciutat de les Arts i les Ciències sorteja 50 entrades per a conéixer en 2023 les novetats del Museu de les Ciències. Es tracta d’un dels atractius per a acostar-se fins a l’estand de Turisme Comunitat Valenciana, on s’ha instal·lat un fotoreclam que convida al públic a compartir en Instagram les seues fotos com a astronautes, etiquetar la @ciudadartesciencias amb l’etiqueta #Fitur2023 i participar així en el sorteig.

El complex presenta la seua oferta un any més en Fitur 2023, la cita internacional que se celebra a Madrid fins diumenge que ve, 22 de gener, que reuneix els principals agents de viatges i professionals del turisme.
 
Entre les novetats destaca l’aposta del recinte per la sostenibilitat amb nous continguts i iniciatives. La remodelació dels continguts del Museu dedicats al medi ambient; les millores en eficiència energètica, i les iniciatives com el Projecte Posidònia, desenvolupat per la Fundació Oceanogràfic, representen l’aposta del complex per la sostenibilitat.

Una altra novetat arriba amb motiu del 25é aniversari de l’obertura del cinema Hemisfèric, primer element del recinte. Es tracta d’una exposició dedicada a la història i l’evolució de la Ciutat de les Arts i les Ciències, gestada a la fi dels anys huitanta, que reunirà maquetes, esbossos, fotografies i peces originals del complex científic, artístic, cultural i d’oci impulsat per la Generalitat Valenciana i dissenyat, la major part, per l’arquitecte i enginyer valencià Santiago Calatrava.
 
La programació d’òpera i espectacles del Palau de les Arts per a aquesta temporada estarà també present a l’estand de Fitur.

Galeria d'imatges