Presidència
Fitur 2023

Francesc Colomer destaca que la Comunitat Valenciana assisteix a Fitur 2023 mostrant “la gran diversitat des de la unitat”

18/01/2023
Estand de la Comunitat Valenciana en Fitur
  • Assenyala que “la millor notícia d’aquesta edició és la gran quantitat d’empreses del sector turístic i professionals que vindran a interactuar” a l’estand de la Comunitat Valenciana
  • Afirma que els últims huit anys “han constituït una fita d’unitat en el sector turístic”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit aquest dimecres a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) a Madrid, un dels aparadors turístics més importants del món, que té lloc del 18 al 22 de gener.

Colomer ha destacat que la presència de la Comunitat Valenciana en aquesta edició de Fitur es basa a “promocionar-se com a destinació sostenible, accessible i tecnològica”, i ha insistit que en aquesta edició “tornem amb un producte intacte i mostrant la gran diversitat i la unitat”.

A més, ha subratllat que els últims huit anys han constituït “una fita d’unitat” en el sector turístic i que “és un actiu fonamental per a entendre el nostre territori, la nostra societat, les nostres aliances i la conjura col·lectiva per a fer de la Comunitat Valenciana un espai ben posicionat en els mercats”.

Per a Colomer, “la millor notícia d’aquesta edició és la quantitat d’empreses del sector turístic, productes i professionals que vindran a interactuar amb el mercat”. “En mostrarem la millor versió”.

En aquesta edició de Fitur participaran més de 500 coexpositors en l’estand de la Comunitat Valenciana, 215 dels quals seran empreses. Entre aquestes empreses cal destacar la gran participació d’empreses especialitzades en producte (123) i empreses tecnològiques (27).

Colomer ha posat l’accent en el caràcter professional del certamen, per això ha remarcat que “una fira és un espai per a comprar i per a vendre”, i ha explicat que s’estima que es desenvoluparan prop de 3.000 reunions “entre tot l’ecosistema publicoprivat que hi haurà a l’estand durant tot Fitur”.

També s’ha referit a les bones perspectives per a 2023, que són “raonablement positives”, encara que s’ha mostrat prudent perquè “els pressentiments i les vibracions els confirma després el mercat”. Per això, ha remarcat que “venim a Fitur per a argumentar i traslladar un missatge de llum, perquè les impressions són positives”.

Galeria d'imatges