Presidència

L’exposició ‘Instants’ reuneix vint mirades de la Ciutat de les Arts i les Ciències en el seu 25é aniversari

18/01/2023
L’exposició ‘Instants’ reuneix vint mirades de la Ciutat de les Arts i les Ciències en el seu 25é aniversari
  • La mostra és una selecció de les fotos guanyadores del concurs organitzat en Instagram, al qual s’han presentat més de 1.000 imatges i es pot visitar des d’aquest dimecres al Museu de les Ciències

El passeig Nord del Museu de les Ciències acull des d’aquest dimecres l’exposició Instants, que reuneix les vint fotografies guanyadores del concurs convocat en la xarxa social Instagram per la Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta de la tercera edició del certamen, que enguany ha superat les 1.000 fotografies presentades sota l’etiqueta #25anysCiutatArtsCiències.

La selecció de les millors imatges està formada per deu instantànies de la categoria Hemisfèric i deu dins de la categoria Ciutat de les Arts i les Ciències. Les fotografies guanyadores estaran exposades durant, almenys, sis mesos en els suports exteriors del passeig Nord, al costat del Museu de les Ciències, de lliure accés.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, ha recorregut l’exposició acompanyat pels guanyadors del certamen que han assistit a la inauguració.

Galeria d'imatges