Presidència

El Consell de la Infància visita l’exposició ‘Mart. La conquesta d’un somni’ del Museu de les Ciències

20/01/2023
El Consell de la Infància visita l’exposició ‘Mart. La conquesta d’un somni’ del Museu de les Ciències
  • L’òrgan assessor està integrat per estudiants de Primària i Secundària, que ofereixen el seu punt de vista sobre els continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències 

El Consell de la Infància ha visitat el Museu de les Ciències per a fer un recorregut per l’exposició Mart. La conquesta d’un somni, amb l’objectiu de conéixer aquesta mostra i proposar noves idees o continguts sobre astronomia.

L’actual Consell de la Infància està integrat per estudiants de tercer cicle de Primària (aquest curs dels centres Col·legi Públic Luis Vives, Col·legi Pius XII, Col·legi Santiago Apòstol, Col·legi Nuestra Señora de los Desamparados de Natzaret i el Centre Educatiu Juan Comenius) i també de l’IES Lluís Vives, que col·laboren estretament amb el Museu de les Ciències per a donar a conéixer la visió sobre els continguts, les instal·lacions i el funcionament des del punt de vista de la infància.

Aquest òrgan també proposa nous continguts, com ara l’exposició El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho, que es pot visitar al carrer Major del museu. A més, el Consell de la Infància forma part del jurat del concurs Acció pel clima.

Galeria d'imatges