Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències rep el primer grup de l’any amb el programa ‘La Ciutat dels majors’

23/01/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències rep el primer grup de l’any amb el programa ‘La Ciutat dels majors’
  • Les persones majors vinculades a centres municipals de tota la Comunitat Valenciana podran gaudir de la innovació i la ciència a l’Hemisfèric i el Museu

Un grup de 53 dones de la localitat valenciana d’Almàssera, acompanyades per la regidora de la localitat, Asunción Pérez, han sigut les primeres a participar en 2023 en el programa La Ciutat dels majors, una iniciativa de la Ciutat de les Arts i les Ciències dirigida a majors de 65 anys que ofereix preus especials en la seua visita al complex.

Les participants han assistit a la projecció de la pel·lícula Oceans al cinema de l’Hemisfèric i han recorregut les instal·lacions del Museu de les Ciències.

La Ciutat de les Arts i les Ciències pretén, a través d’aquesta acció, facilitar i estendre l’accés a la cultura, la ciència i la innovació de la població de més edat. Les visites de grups estan vinculades a centres municipals de majors i al desenvolupament d’activitats d’envelliment actiu a través dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana que es vulguen sumar a aquesta iniciativa.

Els grups que es vulguen adscriure a aquesta iniciativa, per mitjà del seu ajuntament, gaudiran d’una tarifa especial per persona, per a una entrada de l’Hemisfèric o del Museu de les Ciències. A més, es pot completar aquesta activitat amb una visita guiada gratuïta al Palau de la Generalitat Valenciana, amb motiu dels 600 anys de la construcció de l’edifici.

Els ajuntaments interessats poden contactar amb la Ciutat de les Arts i les Ciències a través del correu electrònic relacionesinstitucionales@cac.es o en el telèfon 96 197 55 44.

Galeria d'imatges